23 / 06 / 2021


Fost premier de la Chișinău: Dodon e la finalul carierei, nici măcar rușii nu îl vor

Dodon e la finalul carierei, nici măcar rușii nu îl vor. Declarația a fost făcută Ion Sturza, fostul premier de…

De redactia , in Opinii , at 11/03/2021

Dodon e la finalul carierei, nici măcar rușii nu îl vor. Declarația a fost făcută Ion Sturza, fostul premier de la Chișinău, care a precizat că socialiștii sub conducere acestuia nu au mari sorți de izbândă.
„Cât cinism! „Epidemiologul-șef” Igor Dodon ne anunță cu nonșalanță că are nevoie de guvernul „său” pentru 4-5 luni. Evident, votat cu Șor și nu cu Andrei Năstase în frunte (Кто бы сомневался?) (n. red: cine mai avea îndoieli?)  Și asta pentru ca acest guvern să cumpere 2 milioane de doze de vaccin rusesc cu 120 de milioane. După asta, pojaluista, (n. red: poftim) duceți-vă la alegeri! Oricum, socialiștii sub conducere, dar și personal Dodon nu au mari sorți de izbândă. Și da, vaccinul nu va fi Sputnik V, ci unul mai „ușurel”, într-o singură doză. Și nu-i bai că nimeni nu a prea auzit de el, nu este testat și aprobat la nivel internațional.
De ce nu alte vaccinuri? Cu Sputnik V, rușii se pare că au o problemă de scalare și stabilitate. La altele, internaționale, care pot fi deja achiziționate sau primite gratis de la donatori (România, UE, COVAX) nu trebuie nici să ne gândim. Sunt de calitate îndoielnică, refuză medicii în masă să le administreze. Dar…
Să o spunem pe șleau! Kapika, bat-o vina! Ce comision de la COVAX? Ei și ce dacă dozele care vor veni în timpul apropiat GRATIS de la donatori vor fi suficiente să-i vaccinăm pe toți cei vulnerabili și o mare parte a doritorilor din rândul populației?! Noi facem demersuri, noi sabotăm vaccinarea, noi facem campanii de defăimare de rând cu propaganda rusească. Noi… Noi suntem orice, numai oameni nu suntem! Sincer.
P.S. Dodon e la sfârșitul carierei. Fapt știut, nu-l doresc nici măcar rușii curatori. Dumnezeu cu el și gheșefturile lui… Dar în Moldova mai sunt oameni treji la minte care să înțeleagă ca hoitul pute rău?”,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: