27 / 07 / 2021


Fost premier de la Chișinău: Atât în timpul lui Voronin, cât și în al lui Dodon, R. Moldova a fost sărăcită și izolată

Atât în timpul lui Vladimir Voronin, cât și a lui Igor Dodon, Republica Moldova a fost izolată, sărăcită și mai…

De redactia , in Opinii , at 11/06/2021

Atât în timpul lui Vladimir Voronin, cât și a lui Igor Dodon, Republica Moldova a fost izolată, sărăcită și mai ales, în cazul ambilor, statul a fost capturat și nenorocit. De această părere este Vlad Filiat, fost premier de la Chișinău, care a mai adăugat că blocul electoral PCRM-PSRM reprezintă „ultimele zbateri ale unei lumi ce și-a încheiat viața”.
Potrivit politicianului, lipsiți de imaginație și argumente socialiștii continuă să facă din persoana sa un subiect al atacurilor la adresa președintelui Maia Sandu.
„După Dodon și alți lachei din PSRM, a venit rândul lui Vladimir Voronin să mă atace. Nici măcar nu știam că Voronin mai poate merge singur! Credeam că după eșecurile politice și traumele generate de fuga lui Plahotniuc s-a retras în singurătate și meditație. Se vede, însă, că Plahotniuc nu-i dă pace lui Voronin să-și trăiască liniștit bătrânețile după o viață de perversități politice și îl scoate în față, precum nepoții care-l așezau în geam pe bunicul mort pentru a-i încasa pensia”, a menționat Vlad Filat.
Totodată, acesta consideră că blocul comunisto-socialist reprezintă ultimele zbateri ale unei lumi ce și-a încheiat viața și care, din păcate, nu a generat nimic bun. „Atât în timpul lui Voronin cât și a lui Dodon, Republica Moldova a fost izolată, sărăcită și mai ales, în cazul ambilor, statul a fost capturat și nenorocit. Voronin și Dodon reprezintă doar trecutul, iar atacurile lor reprezintă doar disperarea unor oameni ce se îndreaptă ușor, ușor spre coșul istoriei, iar în cazul lui Dodon și spre timpuri mai grele…”, a mai punctat fostul premier de la Chișinău.
Reacția respectivă a venit în contextul în care marți, 8 iunie, Vladimir Voronin a declarat că Filat ar fi „cel care conduce astăzi Partidul Acțiune și Solidaritate”.
„PAS azi așa se numește Partidul Acțiune și Solidaritate.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: