19 / 06 / 2021


Focar de COVID la un colegiu la numai 2 zile de la începerea școlilor

11 elevi au fost testați pozitiv și se află acum în izolatoriu Purtătorul de cuvânt al colegiului, Graţiela Mihăescu, a…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 11/02/2021

11 elevi au fost testați pozitiv și se află acum în izolatoriu

Purtătorul de cuvânt al colegiului, Graţiela Mihăescu, a declarat că testările elevilor au început în momentul în care aceştia au intrat în campusul liceului. S-au făcut 471 de teste, în urmă cărora s-a constatat că 11 sunt infectaţi cu coronavirus. Elevii testați pozitiv pentru COVID-19 se află acum în izolatorul cabinetului medical al şcolii. Cei 4 elevi cu rezultate incerte se află într-un staţionar din incinta unităţii şcolare până la primirea unor noi rezultate.

Colegiul Militar din Breaza

Foto: cantemircml.ro

Starea copiilor este una bună, cu toții fiind asimptomatici. Toţi cei 15 elevi au acces la învăţământul online, spune Graţiela Mihăescu, purtătorul de cuvânt al Colegiului Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza.

Citește și: Elevilor nu li se vor pune absente timp de 3 zile, dacă lipsesc de la școală din motive medicale

Nu este primul focar de COVID-19 la acest liceu! Anul trecut, în septembrie, la început de an școlar, Prefectura Prahova anunța că patru elevi din clasa a IX-a, doi din clasa a X-a, patru din clasa a XI-a şi unu,l din clasa a XII-a au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Atunci, în urma depistării cazurilor de infectare, consiliul de conducere al Colegiului a propus trecerea la la scenariul 3 (exclusiv online) pentru evitarea răspândirii virusului în școală.

  • Surse: hotnews.ro, stirilekanald.ro, zf.ro, news.ro
  • Sursă foto principală:  cantemircml.ro

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: