21 / 05 / 2022


Focar de COVID-19! 30 de angajați ai unei firme au fost infectați – BotosaniNews.ro

Autorităţile prahovene au raportat, marţi, un nou focar de COVID-19, acesta fiind înregistrat la un agent economic din municipiul Câmpina,…

De redactia , in Actualitate , at 26/08/2020

Autorităţile prahovene au raportat, marţi, un nou focar de COVID-19, acesta fiind înregistrat la un agent economic din municipiul Câmpina, unde 31 de angajaţi au fost testaţi pozitiv.
Potrivit datelor comunicate de Prefectura Prahova, firma în cauză are 83 de angajaţi, 31 dintre ei fiind infectaţi cu noul coronavirus. Contacţii direcţi ai acestora au fost izolaţi, a fost dezinfectat locul de muncă, iar conducerea unităţii respective a dispus reorganizarea temporară a activităţii cu restrângerea ei.
În Prahova sunt active 11 focare de COVID-19, cu un total de 230 de persoane testate pozitiv. Acestea sunt distribuite astfel: patru la agenţi economici, două în instituţii publice (DSP şi Primăria Blejoi), patru la centre medico-sociale (dintre care două sunt private, două în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului) şi unul la un centru de plasament minori, tot din subordinea DGASPC Prahova.
Sursa: StirileProtv.ro

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: