19 / 09 / 2021


Focar de coronavirus! Trei cadre medicale de la maternitate infectate cu virusul COVID-19 – BotosaniNews.ro

Direcţia de Sănătate Publică Buzău a declarat focar de coronavirus la Maternitatea Buzău, unde trei cadre medicale au fost depistate…

De redactia , in Actualitate , at 11/09/2020

Direcţia de Sănătate Publică Buzău a declarat focar de coronavirus la Maternitatea Buzău, unde trei cadre medicale au fost depistate cu coronavirus. Alte 9 focare de COVID-19 sunt active în acest moment în judeţul Buzău, scrie news.ro.
Potrivit Prefecturii Buzău, în judeţul Buzău sunt active, vineri, 10 focare de coronavirus, ultimul dintre ele fiind la Maternitatea Buzău, secţie exterioară a Spitalului Judeţean Buzău.
Aici sunt trei cadre medicale infectate, care lucrează în Secţia de obstetrică ginecologie. 
În maternitatea Buzău a mai fost un focar de coronavirus şi în luna iulie, însă acesta a fost închisotodupă apariţia la acel moment a trei cazuri pozitive.
De asemenea, focar de coronavirus este în secţia ATI a Spitalului JudeţeanBuzău, cu 16 îmbolnăviri.
La Complexul de servicii pentru persoane vârstnice ”Alexandru Marghiloman”sunt 44 persoane confirmate pozitiv, la azilul din Cernăteşti 16, la Căminul pentru persoane vârstnice Râmnicu Sărat: 55 persoane confirmate pozitiv, iar la Spitalul privat ”Sfântul Sava”- Secţia exterioară Pătârlagele: 20 persoane confirmate pozitiv.
Focar de COVID-19 este şi la Oficiul Judeţean de Zootehnie Buzău cu 4 persoane confirmate pozitiv dar şi la Societatea de distribuţie a energieielectrice Muntenia Nord- Departament Construcţii Energetice Buzău- 6 cazuri.
La două societăţi comerciale din Buzău sunt încă 16 persoane cu coronavirus.
În judeţul Buzău, se înregistrează 2.519 bolnavi de la debutul pandemiei,dintre care 1.891 s au vindecat iat 91 au decedat.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: