20 / 09 / 2021


Florin Pușcașu (AUR): Guvernul Cîțu a lăsat 1.477 de români fără loc de muncă – 60m.ro

Distribuie acest articol! Guvernul Cîțu a lăsat 1.477 de români, angajați ai Termocentralei Mintia (Complexului Energetic Hunedoara), fără loc de…

De redactia , in Actualitate , at 27/07/2021

Distribuie acest articol!
Guvernul Cîțu a lăsat 1.477 de români, angajați ai Termocentralei Mintia (Complexului Energetic Hunedoara), fără loc de muncă, ca urmare a deciziei de a restructura compania. Săptămâna trecută alți 777 de mineri de la exploatările de huilă din Valea Jiului au fost disponibilizați din cadrul CEH, ultima lor zi de muncă fiind pe 23 iulie.
Termocentrala de la Mintia este un nod strategic, o companie de importanță națională. Cu toate acestea, nici premierul Cîțu, nici ministrul Energiei nu s-au putut întâlni în atâtea luni de zile pentru a găsi o soluție și a scăpa compania de insolvență. Luna trecută, ministrul Virgil Popescu arunca vina pe fostul ministru de Finanțe că nu a aprobat la timp ajutorul de stat pentru a salva compania.
Ca de obicei, miniștrii PNL și USR nu pot întreprinde nimic, ci doar aruncă vina pe antecesorii lor. Vorbim de energie verde, de obiective care avantajează doar statele din Europa de Vest, însă interesele românilor și obiectivele noastre ca țară sunt date uitării. Soluții existau, însă Guvernul este preocupat doar de campania de vaccinare și de discriminarea cetățenilor care nu vor să-și inoculeze un ser care este încă în faza de testare.

Distribuie acest articol!

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: