23 / 06 / 2021


Flavia Groșan, audiată la Colegiul Medicilor Bihor. Peste 100 de susținători la fața locului (FOTO / LIVE-VIDEO)

Doctoriţa Flavia Groşan este audiată luni la Colegiul Medicilor Bihor, pentru a explica declaraţiile controversate făcute în ultimele zile în spaţiul…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 22/03/2021

Doctoriţa Flavia Groşan este audiată luni la Colegiul Medicilor Bihor, pentru a explica declaraţiile controversate făcute în ultimele zile în spaţiul public, pneumologul afirmând că infecţia cu Covid este o „pneumonie atipică” pentru care ar fi găsit un tratament secret şi ieftin şi susţinând că a vindecat peste 1.000 de oameni fără niciun rateu, în vreme ce medicii din spitale îşi omoară pacienţii.

„Nu-mi e ruşine”

„Mă uit în spate şi nu-mi e ruşine de ceea ce am făcut”, a spus Groşan, în jurul orei 13.25, când a ajuns la Colegiu.

Ea a primit flori de la susţinători. „Voi fi aici, voi fi lângă dvs de fiecare dată”, a mai spus ea, în aplauzele acestora.

Întrebată despre cum vede valul de susţinere, pneumologul s-a declarat copleşit. 

Încep să sosească susţinătorii

Primii susţinători au început să apară puţin după ora 13. Între aceştia se numără Horia Balint, cel care a spus că în Spitalul Municipal din Oradea se omoară pacienţi cu „pastile roz”, un bărbat trecut de 60 de ani şi o femeie din Baia Mare, care se recomandă Ramona Irina Tarţa, „fost jurnalist în presa economică pe cinci continente”.

„N-am venit să protestez, am venit să-i transmit doamnei doctor Groşan susţinerea mea”, a spus femeia, considerând că aşa-zisul caz Groşan „mie mi se pare un exerciţiu de imagine, un exerciţiu de PR”. „Cum a apărut acest caz?”, a întrebat ea, declarându-se nedumerită de amploarea mediatică acordată acestui caz, în condiţiile în care spitalele sunt suprasolicitate.

„Nu ceda”

În momentul în care Flavia Groşan şi-a făcut apariţia la bordul unei limuzine Mercedes şofată de un bărbat şi în care mai erau două femei, persoanele prezente, circa 30 la număr, au început să aplaude şi i-au transmis: „Nu vă lăsaţi”,

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: