27 / 01 / 2022


Fiul lui Joe Biden este vizat de o anchetă fiscală privind afacerile sale | .News

Joe Biden (sursa foto: C-Span) Fiul președintelui ales Joe Biden, Hunter, a anunțat miercuri că a aflat cu o zi…

De redactia , in Actualitate , at 10/12/2020

Joe Biden (sursa foto: C-Span)
Fiul președintelui ales Joe Biden, Hunter, a anunțat miercuri că a aflat cu o zi înainte că a făcut obiectul unei anchete federale în statul Delaware asupra situației sale fiscale, potrivit AFP.
„Iau acest lucru foarte în serios, dar sunt încrezător că o examinare profesională și obiectivă va arăta că mi-am gestionat afacerile într-o manieră legală și adecvată, inclusiv cu ajutorul consilierilor fiscali profesioniști”, a declarat el într-un comunicat de presă.
Preşedintele în exerciţiu, Donald Trump, a acuzat familia Biden în cursul campaniei prezidenţiale că este o „întreprindere criminală”, insistând asupra afacerilor lui Hunter Biden din Ucraina şi China în momentul în care tatăl său era vicepreşedintele lui Barack Obama (2009-2017).
El l-a acuzat mai ales pe Joe Biden că a obţinut îndepărtarea unui procuror ucrainean pentru a evita punerea sub urmărire penală pentru acte de corupţie legate de compania din domeniul gazelor naturale Burisma unde fiul său a fost membru în consiliul de administraţie.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: