20 / 06 / 2021


Finlanda renunță la carantină pentru că demersul nu este legal

O comisia constituțională a anunțat că propunerea guvernului finlandez a de introduce interdicții de ieșire din casă în mai multe…

De redactia , in Internațional , at 01/04/2021

O comisia constituțională a anunțat că propunerea guvernului finlandez a de introduce interdicții de ieșire din casă în mai multe orașe pentru a opri răspândirea pandemiei de COVID-19 este vagă și nu respectă legea fundamentală.

„Din cauza anunţului comisiei, guvernul a decis să retragă propunerea”, a scris Sanna Marin, prim-ministrul Finlandei pe Twitter.

The Government has withdrawn the legislative proposal it submitted to Parliament on 25 March on the temporary restriction of freedom of movement and close contacts.Press release👇https://t.co/KTuaIhPht7— Finnish Government (@FinGovernment) March 31, 2021

Săptămâna trecută, guvernul a propus introducerea unui lockdown în cinci oraşe, inclusiv în capitala Helsinki. Oamenii nu ar mai fi putut ieşi din casă decât din motive stricte, scopul propunerii fiind oprirea înmulţirii infectărilor cu coronavirus şi a spitalizărilor.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: