15 / 10 / 2021


Festivalul Peștelui, ediția a III-a. Distracție maximă și demonstrații culinare

În acest an, Festivalul Peștelui, aflat deja la a treia ediție, se desfășoară în perioada 16 – 19 septembrie. Distracția…

De redactia , in Actualitate , at 15/09/2021

În acest an, Festivalul Peștelui, aflat deja la a treia ediție, se desfășoară în perioada 16 – 19 septembrie. Distracția maximă va fi în zilele de sâmbătă, 18 septembrie și duminică, 19 septembrie 2021.

Astfel, sâmbătă, de la ora 18.00, brăilenii vor putea asista la demonstrații culinare sub bagheta chef-ilor de la două restaurante care și-au dat proba valorii în ceea ce privește rețetele pe bază de pește și fructe de mare. Este vorba despre „Pește și Vin” și „Sunrise Marina”.  De la ora 19.00 urmează Ansamblul de dansuri populare Pandelașul, iar seara se încheie cu DAMIAN DRĂGHICI @ BROTHERS.
Duminică, de la ora 18.00, nu putea lipsi deja tradiționalul Show culinar-CHEF HORIA VÂRLAN. Brăilenii vor avea parte apoi de multă distracție cu JAMPA ORCHESTRA, de la ora 19.00 și MAHALA RAI BANDA, de la ora 20.00.
Pe toată perioada desfășurării evenimentului, în intervalul orar 10:00 – 22:00, pe Faleza Dunării, vor fi amplasați COMERCIANȚI care vor desfășura activitate de alimentație publică (terase cu preparate din pește), standuri și căsuțe cu vânzare de dulciuri.
Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila va fi prezentă cu:

Atelier de dezvoltare a aptitudinilor practice pe tema pescuitului, destinat copiilor
ția tematică „Istoria pescuitului la Brăila”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila va participa cu:

Atelierul de ceramică

Atelierul de revitalizare a țesăturilor tradiționale
Brăilenii sunt așteptați în număr cât mai mare. Evenimentul chiar merită!

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: