04 / 08 / 2021


Fanii „The Simpsons” spun că serialul animat a prezis depunerea jurământului de către Kamala Harris

Kamala Harris a intrat în istorie miercuri devenind prima femeie precum și prima persoană de culoare care a devenit vicepreședinte…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 22/01/2021

Kamala Harris a intrat în istorie miercuri devenind prima femeie precum și prima persoană de culoare care a devenit vicepreședinte al Statelor Unite însă fanii desenelor animate „The Simpsons” au observat și un alt lucru inedit, scrie Insider.

Aceasta a ales pentru ceremonia de inaugurare o rochie violet de Cristopher John Roger, un tânăr designer afro-american din Louisiana, vestimentația fiind completată cu un colier de perle de Wilfredo Rosado, un designer din Puerto Rico, potrivit Vogue.

Fanii „The Simpsons” și-au amintit că într-un episod intitulat „Bart to the Future” (Bart în viitor) difuzat în 2000, o Lisa Simpson adultă este înfățișată drept următor președinte al Statelor Unite și pare să poarte o vestimentație aproape identică.

„Da, tot ce se va întâmpla vreodată a fost deja în ‘The Simpsons’. Dar asta e un pic prea pe față”, a scris pe Twitter Phil Hagen.

Yeah, everything that ever will be has already been on “The Simpsons”. But this is a bit on the nose. pic.twitter.com/SOHKyIzHjn

— Phil Hagen (@PhilHagen) January 21, 2021

Mai mult, în episodul respectiv Lisa Simpson este aleasă în urma unui mandat de un an dezastruos al magnatului imobiliar Donald Trump.

Today is the only day you can tweet this pic.twitter.com/SrJFPxqjUW

— rainygay (@rainygay1) January 20, 2021

„Kamala Harris chiar e Lisa Simpson și sunt cu totul pentru asta”, a notat o altă persoană pe Twitter.

Kamala Harris really is Lisa Simpson and I’m all for it uD83DuDE01 pic.twitter.com/82yTgsu09o

— the barefoot bandit (@Darth_Tsunami) January 20, 2021

Din păcate vestimentația Kamalei Harris nu a fost o referință la desenele animate,

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: