22 / 01 / 2022


Familia Sandrei Stoicescu se luptă cu virusul Covid-19

Micuța Sara, fiica Alessandrei Stoicescu și a soțului său, are un an și patru luni. Recent, micuța a fost testată pozitiv cu…

De redactia , in Magazin , at 27/12/2020

Micuța Sara, fiica Alessandrei Stoicescu și a soțului său, are un an și patru luni. Recent, micuța a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, alături de tatăl ei, soțul prezentatoarei TV. Starea de sănătate a acestora este stabilă, micuța a făcut febră, însă acum este în regulă. Sandra Stoicescu susține că există posibilitatea ca la un moment dat să fie să îi iasă și ei testul pozitiv la noul coronavirus.

„Ziua a treia. Este destul de complicat. Şi Sara, şi Sergiu au testele pozitive. Sara a făcut puţin de febră aseară, un 38 cu 7. Spun asta pentru mamele care mă urmăresc. Alte simptome nu au fost. E mârâită, e somnolentă, febră atunci, în rest n-a mai făcut. (…) Stau aşa, cu mască, ca să pot să am grijă de ei, chiar dacă la un moment dat probabil că şi eu voi fi pozitivă. Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara în general”, a povestit Sandra.

Cum se simte soțul ei, Sergiu

Soțul ei, Sergiu, are vârsta de 48 de ani, are dureri musculare, iar febră face de obicei spre seară: “Sergiu are dureri musculare, febră aseară, seara, în general. A mâncat Sara, pentru că și asta este o problemă pentru mame. A mâncat, nu a refuzat. Nu a refuzat nicio masă. Din contră, mi-a cerut. Mi-a cerut găluște și ou, ceva ce își dorea. Vrea să se joace. Azi e mai puțin somnolentă decât ieri. Ieri, una-două spunea că vrea nani. Suntem bine. Am ieșit afară. (…). Mama este și ea negativă. Am izolat-o într-un spațiu în care intră doar ea, doar că Sara o vrea pe Adicuța, pe mama mea”.

Sursă text: cioa.ro

Sursă foto: pagina de Facebook – Alessandra Stoicescu

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: