26 / 11 / 2022


Familia Larionesi se împrumută cu 4,5 milioane euro de la CEC Bank pentru proiectul rezidențial Campeador City din Timișoara

Compania de construcții Campeador, deținută de familia bistrițeană Larionesi,  a contractat un credit în valoare de 4,5 milioane de euro…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri , at 13/10/2021

Compania de construcții Campeador, deținută de familia bistrițeană Larionesi,  a contractat un credit în valoare de 4,5 milioane de euro de la CEC Bank. Linia de finanțare actuală va fi utilizată pentru dezvoltarea proiectului Campeador City, unul dintre cele mai ample proiecte rezidențiale aflate în dezvoltare în Timișoara.

Prima fază a Campeador City este formată din două blocuri cu 95 de apartamente fiecare și 113 parcări subterane și supraterane și este localizată în zona centrală a orașului, termenul de finalizare fiind prevăzut pentru luna aprilie 2022.

Campeador City va include în total opt blocuri cu apartamente cu una, două și trei camere și o clădire de birouri care va include și spații comerciale și o grădiniță. Dezvoltarea proiectului va fi derulată pe parcursul a patru etape.

Grupul Campeador a dezvoltat, până acum, 7 ansambluri rezidențiale în 5 județe din România și în Viena, cu un total de 1.000 de apartamente livrate. Cel mai recent proiect finalizat este un apart-hotel cu 110 unități de cazare în Cluj-Napoca.

Comentarii

comentarii

 » sursa:ziuadevest.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: