24 / 02 / 2024


Expoziția „Republica Moldova Prezintă” revine la Iași

By redactia , in Actualitate Internațional , at 10/11/2023

Peste 50 de antreprenori din stânga Prutului își prezintă, în perioada 10 – 12 noiembrie, produsele și serviciile în cadrul expoziției „Republica Moldova Prezintă” la Iași. 
Astfel, vizitatorii ediției din acest an, care se desfășoară la Palas Mall, pot găsi produse de patiserie, de apicultură, vinuri, ceai, fructe uscate, condimente, dulcețuri, materiale textile, cosmetice, lemn sau ceramică și multe altele.
Evenimentul are drept scop dezvoltarea, promovarea și consolidarea relațiilor economice și comerciale dintre Republica Moldova și România, precum și la încurajarea competitivității produselor și serviciilor, prin crearea unei platforme de discuții și prezentarea oportunităților de cooperare.
„De la o ediție la alta venim la Iași mult mai dornici de a prezenta pieței de aici produsele și serviciile din R. Moldova, mult mai calitative și competitive. Prezența unui număr mare al companiilor din R. Moldova – participanți ai expoziției, este o dovadă în plus a bunelor relații de vecinătate ce leagă Republica Moldova și România. Ne bucurăm că suntem așteptați la Iași cu atâta ardoare, semn că antreprenorii noștri, la edițiile anterioare, au cucerit consumatorii ieșeni. Țin să menționez că România a fost și s-a menținut pe parcursul ultimilor ani în topul partenerilor comerciali ai Republicii Moldova”. a declarat Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, care a mulțumit partenerilor pentru sprijinul acordat.
Expoziția este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Agenția de Investiții din R. Moldova, Primăria Municipiului Iași, Camera de Comerț si Industrie Iași, Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului și Palas Iasi.
Menționăm că expoziția „Republica Moldova Prezintă” este organizată anual la Iași, începând cu 2016. De asemenea, evenimente similare au avut loc între timp și la Ploiești, Brașov, Baia Mare, și Cluj- Napoca.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *