24 / 02 / 2024


Explozii puternice în capitala Ucrainei, pe fondul unor bombardamente ruseşti cu drone – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 16/12/2023

O serie de explozii au răsunat în capitala ucraineană la primele ore ale zilei de sâmbătă, în contextul în care unităţile de apărare aeriană au interceptat drone ruseşti, potrivit unor martori ai Reuters.

Au fost raportate explozii pe ambele maluri ale râului Nipru, care traversează oraşul.

Nu au fost raportate victime sau pagube majore, deocamdată.

Primarul Kievului, Vitali Kliciko, a declarat că unităţile antiaeriene au intrat în acţiune în condiţiile în care grupuri de drone se deplasau în apropierea oraşului.

El a precizat că forţele ruse au ţintit zone din apropierea centrului oraşului. Kliciko a adăugat că activitatea antiaeriană a fost intensă în cartierul Darnitski, de pe malul estic al râului Dnipro şi au fost raportate explozii şi în cartierul istoric Podil, de pe malul opus.

Martorii Reuters au raportat explozii puternice imediat după miezul nopţii. O nouă serie de explozii s-au produs în următoarele 45 de minute în zone din vecinătatea cartierelor centrale ale Kievului.


Photo of Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *