24 / 02 / 2024


Explozie puternică în Bruxelles

By redactia , in Internațional , at 09/11/2023

O casă cu patru etaje s-a prăbușit pe Avenue Houba de Strooper din municipiul Laeken din Bruxelles, a anunțat serviciul de pompieri din Bruxelles vineri.

În mod miraculos, nimeni nu a fost rănit.
Doi muncitori de construcții se aflau în clădire atunci când au auzit scârțâind. La timp, au reușit să se salveze chiar înainte ca clădirea să „cadă ca un castel de cărți”, a declarat purtătorul de cuvânt al serviciului de pompieri, Walter Derieuw.
Potrivit constatărilor preliminare, nu a fost prezent nimeni în afară de cei doi muncitori; investigațiile ulterioare ar trebui să clarifice exact ce s-a întâmplat. Brigada de pompieri a exclus deja o explozie.
Pentru a se asigura că cei doi muncitori au fost singurii în clădire, pompierii efectuează căutări în dărâmături cu câini. Se desfășoară, de asemenea, verificări suplimentare privind stabilitatea clădirilor învecinate.
Poliția a instituit un perimetru de securitate. Furnizorul de electricitate și gaz din Bruxelles, Sibelga, este, de asemenea, prezent pentru a opri alimentarea cu energie electrică.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *