16 / 10 / 2021


Experimentul Israel: Poporul Ales a fost transformat în Cobai

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 24/09/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

E limpede că virusul nu se transmite online. Cei care au luat decizia știu foarte bine acest lucru. Dar aici nu e vorba de a împiedica transmiterea virusului și de a combate pandemia.

Aici e vorba de combaterea nesupunerii. De epurare. De exemplul brutal care trebuie dat tuturor amatorilor de rebeliune împotriva noii ordini.

Încă de la apariția pe piață a primului vaccin (Pfizer), Israelul s-a aruncat într-o cursă nebunească de vaccinare contracronometru. S-a înțepat masiv, în procente neatinse de nici o țară occidentală.

După o acalmie a infectărilor (care a coincis cu scăderea cazurilor în toată lumea, dar a fost exploatată intens de propaganda vaccinistă), epidemia a explodat din nou. Deși vaccinarea nu slăbise nici o clipă.

Restricțiile, pe care israelienii le credeau definitiv uitate, au revenit. Mai draconice. Mai nemiloase. Dar la fel de inutile.

Israelul a trecut la a treia doză. Efectul? Numărul infectărilor a atins un maxim istoric.

Un ziarist, om de casă la mai multe televiziuni dâmbovițene, obișnuiește să pună cu plictisită superioritate pumnul în gură invitaților, când aceștia invocă dezastrul din Israel pentru a-și justifica îndoielile asupra vacccinurilor.

Invariabil, el repetă:

„Dar acolo, nu mor oameni, domnule, nu mor oameni!”

Neinformați, invitații înghit gălușca și tac mâlc.

Cu proxima ocazie, ei i-ar putea arăta ziaristului nostru vaccinist graficul de mai jos. 

Acesta arată cum au explodat decesele în Israel după data de 30 iulie, când a început vaccinarea cu a treia doză.

COVID-19, pretextul elitei globaliste pentru a accelera instituirea Noii Ordini Mondiale, a transformat multe țări în laboratoare ale unor inginerii sociale și popoarele lor în cobai.

Australia, bunăoară, este țara unde pare să se studieze cât pot îndura oamenii restricțiile, represiunea brutală și abuzurile inimaginabile ale forțelor de ordine. Inclusiv armata scoasă pe străzi.

Franța este țara aflată în prima linie a aplicării Pașaportului de Vaccinare: aici se verifică în ce mod reacționează diferitele pături sociale și grupuri etnice la instituționalizarea treptată a celei mai grosolane discriminări.

Fericita Suedie a fost desemnată să rămână liberă, pentru a se vedea câte alte popoare invocă succesul său sanitar-social și își revendică propria libertatea.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: