14 / 06 / 2021


EXCLUSIV. Filmarea botezului de la Suceava demonstrează că micuțul decedat NU S-A ÎNECAT din cauza preotului. ActiveNews prezintă filmul evenimentului și posibilele cauze ale morții pruncului botezat

ActiveNews a obținut filmarea de la botezul din Suceava, despre care media sistemului afirmă fără nici o bază că a…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 02/02/2021

ActiveNews a obținut filmarea de la botezul din Suceava, despre care media sistemului afirmă fără nici o bază că a provocat decesul unui bebeluș „înecat în cristelniță”. Filmarea exclusivă și ancheta noastră dovedesc fără putință de tăgadă că acuzațiile cu privirea la vinovăția preotului ba chiar și a Bisericii naționale sunt complet false.

Toate televiziunile și gurile de foc ale media electronice care aparțin sistemului au găsit în incidentul tragic petrecut cu bebelușul de la Suceava subiectul potrivit de a îngropa în planul doi-trei spre dispariție gravitatea tragediei de la Matei Balș soldate, până acum, cu decesul a opt pacienți. Români arși de vii sau afectați de fumul incendiului de care, oricum ai lua-o, este vinovat exact sistemul, prin reprezentanții săi, Streinu-Cercel, Arafat și Voiculescu, cu tartorul schior deasupra lor.

Un copilaș născut prematur a decedat în cursul dimineții de luni, la peste 12 ore după ce a fost botezat conform ritualului milenar, în Biserica „Sf. Constantin și Elena” din Suceava. Rezultatul: Televiziunele titrează în bandă „Tragedie la botez, bebeluș înecat în cristelniță” (asta deși tregerea lui la Domnul a fost peste 12 ore) și tot felul de fătuci dau lecții Bisericii despre cum ar trebui schimbată taina botezului. Nimeni, în toată presa, nu a pus sub semnul întrebării acest titlu, pentru a-și face simpla datorie de a informa corect opinia publică din mai multe surse, ci a preferat să preia de la presa locală afirmații lipsite de logică, cum ar fi aceea că bebelușul ar fi înghițit 110 ml de apă din cristelniță regăsiți în… plămâni (!). Pe ce lume trăim, ca în baza unei asemenea enormități să se croșeteze „știri” în buclă, pe principiul copy-paste, chiar de către presa deontoloagă care, chipurile, luptă cu fake-news-ul. Lupta cu fake-news-ul se oprește, după cum vedem, la porțile oricărei biserici. De acolo înainte mai rămâne doar lupta contra Bisericii. Ca și în cazul de față.

Momentul ne e scapat de speculat de către agitatorii profesioniști ai Soros, care pe loc – înainte chiar de a se finaliza ancheta – o pun de o petiție: „Biserica Ortodoxă Română trebuie să modifice ritualul botezului prin scufundarea pruncului în cristelniță”, spun tovarășii „comunității Declic”. Știrea vine de la Mediafax care afirmă, de asemenea, că „un copil a murit în urma scufundării în cristelniță, în timpul botezului”.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: