23 / 01 / 2022


EXCLUSIV. Cum a murit după vaccinul Pfizer/BioNTech asistentul de la Sanatoriul Balnear din Mangalia, primul caz de deces din România, mușamalizat. Îl chema Sorin Săvulescu și anul acesta împlinea 49 de ani. Cine răspunde?

O campanie, agresivă și ineficientă în același timp, se derulează de mai multe săptămâni, pe toate canalale TV. Un grup…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 11/01/2021

O campanie, agresivă și ineficientă în același timp, se derulează de mai multe săptămâni, pe toate canalale TV. Un grup de medici, atent selecționați în programul guvernamental de propagandă, încearcă să convingă poporul să se vaccineze împotriva virusului mondial. Doar atât. Nici o campanie despre eventualele efecte adverse ale vaccinului, nici o campanie de informare despre eventualele contraindicații ale vaccinului. Nici o campanie despre imunizarea organismului, care ar putea salva vieți, după cum explică specialistul Virgiliu Gheorghe în Studiul său publicat de ImunoMedica. Ore întregi de spoturi publicitare guvernamentale, plătite cu sume imense, numai pentru a-i băga pe oameni, repede-repede, într-un fel de „țarc al vaccinării”.

Iohannis de ce nu se vaccinează acum?!

Mai presus de toate acestea, cea mai bună campanie, probabil, destul de convingătoare, ar fi fost vaccinarea președintelui Iohannis, în direct și la oră de vârf. Premierul Israelului, Beniamin Netanyahu, s-a vaccinat în direct, printre primii din țara sa! Mai mult, Iohannis nici măcar nu-și mai instalează pupitrul ca să îndemne poporul să se vaccineze. De asemenea, consoarta Georgeta Iohannis, profesoară, ar fi trebuit să dea exemplu dascălilor din întreaga țară, care sunt atât de debusolați, și să se vaccineze, cu tot tam-tamul publicistic de rigoare. Aici trebuie să-i pomenim și pe premierul Vasile Cîțu, pe membrii Cabinetului, pe șefii celor două Camere ale Parlamentului, pe liderii partidelor. Niciunul dintre aceștia nu s-a încumetat să se vaccineze în direct, în fața camerelor de luat vederi! Te pomenești că or fi „antivacciniști”!  Și atunci, oamenii, cetățenii, înspăimântați, bombardați cu frici, multe, și incertitudini, grave și la fel de multe, cum să aibă încredere în vaccinare?!

Peste toate acestea, care țin de lipsa gravă a unei strategii pentru campania de vaccinare, unii oameni mai și mor, după ce ce vaccinează! Nu mai vorbim de doamna dr. Carmen Dorobăț, de la Iași, mare specialistă și, deopotrivă, „vedetă” în campania de salvare a bolnavilor atacați de virus, care după ce s-a vaccinat s-a îmbolnăvit de covid!!!

Dar, dincolo de toate acestea, ceea ce sapă la temelia încrederii în noile vaccinuri, sunt cazurile tragice, al unor oameni care au murit după ce s-au vaccinat!

Cazul decesului de la Mangalia

Cel mai recent este al asistentului medical Sorin Săvulescu, de la Sanatoriul Balnear din Mangalia.

Așadar, pentru Mangalia s-au trimis 100 de doze.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: