04 / 12 / 2021


EXCLUSIV. Alexandra Păcuraru de la Realitatea TV susține că a văzut Certificatul de Vaccinare al lui Gigi Becali și pe cel al senatoarei Diana Șoșoacă. Șopârla otrăvită a fost aruncată pe un Grup de Comunicare al Patriarhiei administrat de Vasile Bănescu

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 21/10/2021

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit.

Alexandra Păcuraru de la Realitatea TV, fiica omului de afaceri Maricel Păcuraru, cel cu care împarte postul de televiziune Cozmin Gușă, a transmis pe un grup de zeci de ziariști că a văzut Cerificatul de Vaccinare al filantropului Gigi Becali cât și pe cel al senatoarei Diana Șoșoacă.

Ziarista nu a primit nici o replică și nici nu a fost chestionată pe tema răspândirii de informații false / neverificabile de către colegii ei de grup sau chiar de către administratorul grupului, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, deși filantropul Gigi Becali tocmai l-a apărat pe Patriarhul Daniel atacat murdar de o subunitate de presă și, în plus, a avut și larghețea de inimă, creștinească, de a oferi tratament anti-Covid, gratis, pentru întreaga Românie.

Grupul de WhatsApp alcătuit de Vasile Bănescu reunește ziariști și vedete curtate de acesta, cărora le transmite mesaje preferențiale pentru disipat în presa.

Păcuraru răspundea tocmai unui astfel de mesaj care și-a găsit azi rapid loc prin presa preferaților. Cu toate acestea, Bănescu este admonestat de o altă vedetă de talia Alexandrei Păcuraru, Alex. Dima de la ProTV, care acuză întreaga Biserică și reprezentați de seamă ai ei de fapte închipuite.

Dima, pe urmele personajului patologic CTP, afirmă nici mai mult nici mai puțin decât că IPS Teodosie și PS Ambrozie ar trebui cercetați penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”, când tot ceea ce combăteau cei doi ierarhi erau minciuna, deciziile anti-Constituționale cu privire la vaccinare și segregare și, nu în ultimul rând, e adevărat, bolile mintale (și nu numai) răspândite prin contactul neprotejat cu presa mituită.

Cele două posturi isterice, Realitatea TV și ProTV, care practică zi de zi pornografia fricii și propaganda morții, pe bani grași de la Guvern (ProTV – 3.600.000!), în timp ce spitalele nu au oxigen și salvările lui Arafat benzină (zicem și noi), ar fi niște îngerași.

Iată mesajul-șopârlă halucinant/ă (mai glumim și noi, ca la Realitatea TV) al Alexandrei Păcuraru, care mai susține și că „a rugat instituțiile
statului sa își facă treaba și să îi oprească din aceasta propagandă anti
vaccin” pe cei doi numiți:

„Buna dimineața.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: