21 / 10 / 2021


Evdochia Aelenei(AUR): regretăm dar am avut din nou dreptate, iată că sunt probleme grave la vaccinare

Vaccinul Astrazeneca a fost oprit de la utilizare în mai multe state europene. Italia a fost prima țară care a…

De redactia , in Actualitate , at 12/03/2021

Vaccinul Astrazeneca a fost oprit de la utilizare în mai multe state europene. Italia a fost prima țară care a decis acest lucru după ce au apărut probleme grave de sănătate, inclusiv decesuri în urma utilizării serului mențional.

În România au fost utilizate deja aproape 80.000 de doze, adică ele au fost injectate românilor, doar 4.000 rămânând nefolosite.

„Regret că trebuie să spun acest lucru dar iată că AUR a avut din nou dreptate și nu este pentru prima oară. Am avut dreptate că este timpul ca să se deschidă școlile și numărul de persoane nu a crescut, am avut dreptate și când am spus că vaccinare nu trebuie să fie obligatorie.

Provin direct din sistemul medical, am fost cadru medical și încă mă simt. Situația este una extrem de complexă și oamenii nu trebuie să fie forțați să ia medicamente sau să își facă vaccin.

La modul general vaccinarea este bună, însă în cazul de față discutăm despre seruri experimentale ale căror consecințe nu le cunoaștem în timp. Este mult prea devreme ca să ne pronunțăm pentru vaccinarea obligatorie deși nici 1% din populația globului nu a fost vaccinată.

Au apărut probleme cu un anumit ser, dar asta este doar ceea ce se vede probabil. Mai multe state europene au interzis acest vaccin, dar cu regret constatăm că în România aproape 80.000 de cetățeni au primit deja tratament cu serul interzis” a declarat Evdochia Aelenei, senator în parlamentul României din partea Alianței pentru Unirea Românilor.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: