23 / 06 / 2021


Europarlamentar, despre situația politică din R. Moldova: Asistăm la jocuri politice revanșarde care provoacă instabilitate ~ InfoPrut

Europarlamentarul român Dragoş Tudorache critică, într-o postare pe Facebook, jocurile politice revanşarde de la Chișinău, care provoacă instabilitate guvernamentală și…

De redactia , in Opinii , at 26/03/2021

Europarlamentarul român Dragoş Tudorache critică, într-o postare pe Facebook, jocurile politice revanşarde de la Chișinău, care provoacă instabilitate guvernamentală și pun țara într-o situație extremă.

„Republica Moldova are nevoie de stabilitate și de responsabilitate politică. Este inadmisibil ca, în plină pandemie și criză sanitară, pe fondul lipsei de vaccinuri și al condiționalităților financiare care, împreună, pun țara într-o situație extremă, să asistăm la jocuri politice revanșarde care provoacă instabilitate guvernamentală”, a scris Tudorache.
Politicianul subliniază că cetăţenii Republicii Moldova s-au exprimat clar şi tranşant la ultimele alegeri şi au oferit un mandat axat pe continuarea şi intensificarea parcursului european.
„Nu este posibil ca politicienii decredibilizaţi prin vot să continue să împiedice buna funcţionare a unei administraţii, în ciuda tuturor evidenţelor care demonstrează că electoratul are alte aşteptări. Sper ca politicienii responsabili din Republica Moldova să găsească rapid soluţiile corecte pentru a depăşi situaţia creată artificial, chiar dacă aceste soluţii vor implica alegeri anticipate”, a mai spus acesta.
Joi, 25 martie, a eșuat tentativa de votare a Guvernului Grosu, după ce deputații socialiști și cei ai Platformei „Pentru Moldova” au părăsit ședința Parlamentului de la Chișinău. Aceasta a fost cea de-a doua încercare de a învesti un Guvern la Chișinău în ultimele trei luni după demisia Cabinetului Chicu.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: