19 / 01 / 2022


Este leită mama ei! Cum arată la doar patru luni Vera, fetița mai mică a Laurei Cosoi

Laura Cosoi (38 de ani) este o femeie fericită și o mămică împlinită, având două copile parcă desprinse din cărțile…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 21/12/2020

Laura Cosoi (38 de ani) este o femeie fericită și o mămică împlinită, având două copile parcă desprinse din cărțile de povești cu zâne. Rita, fetița cea mare, în vârstă de doi anișori, este deja o mică domnișorică în devenire, fiind mai tot timpul prezentă în postările Laurei de pe conturile de socializare. Recent, cu ocazia aniversării celor patru luni de viață a mezinei familiei, Rita, frumoasa vedetă a postat o fotografie cu micuța cu totul și cu totul specială.

Are 4 luni, fix azi …si ii intra bretonul in ochi ! La multi ani, Vera noastra! Te iubim”, a fost mesajul care a însoțit postarea.

Este printre puținele imagini pe care mămica le-a postat cu chipul fetiței, aceasta preferând să nu o expună de fiecare dată. Totuși, spre deliciul fanilor săi, Laura Cosoi a ales să celebereze cele patru luni minunate de viață printr-o imagine care a strâns rapid sute de aprecieri și comentarii. Mulți fani chiar au zis ca micuța îi seamănă leit, mai ales după ce aceasta a postat o imagine din copilărie cu regretatul ei tată, care a încetat din viață de curând.

Laura Cosoi și-a dorit nespus să devină mamă, dovada fiind grija pe care le-o acordă micuțelor sale. S-a dedicat complet creșterii și îngrijirii lor, prilej cu care își pune în practică și pasiunea pentru bucătărie. Vedeta este foarte activă pe conturile de socializare și își ține fanii la curent cu evoluția familiei sale, dar și cu rețete delicioase pe care le pregătește zilnic pentru Rita.

Vedeta formează un cuplu minunat cu Cosmin Curticăpean din anul 2012, iar în anul 2015 au decis să-și lege destinele. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată după alți trei ani, iar acum se bucură din nou de viața alături de un bebeluș.

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: