18 / 06 / 2024


Eșecul unei nulități – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 15/11/2023

Este prematur să vorbim despre „eșecul unei nulități” în cazul doctorului Nicolae Ionel Ciucă. Cum să aducem în discuție eșecul când, într-o carieră politică atât de scurtă, a adunat funcții cât nu reușesc mulți politicieni într-o viață?

S-a angajat politic, deși era încă militar activ, și a fost numit ministru înainte de a preda funcția de șef al SMAp. A fost impus premier după mai puțin de doi ani de prezență în politică și președinte al Senatului de la primul mandat de parlamentar. Este președintele celui mai important partid istoric al României. Singurul președinte PNL care este membru PCR și simpatizant PSD.

Este cel puțin imprudent să aducem în discuție eșecul plagiatorului Ciucă. Și totuși, de ce ar fi? Tot ce atinge generalul se transformă în cenușă.

Armata României se află la cele mai scăzute cote din istorie. De la încrederea și recunoștința populației, până la atitudinea și respectul politicienilor, totul este într-un picaj imposibil de anticipat. Militarul român este umilit, insultat și repudiat, deși are un fost camarad printre liderii formali ai României.

Parlamentul, cu Ciucă senator și președinte al Camerei Superioare, este o cloacă de interese mafiote. Altădată considerat expresia voinței poporului, Legislativul a ajuns o troacă în care porcii se înfruptă lacom din tainul pe care-l împart structurile de conducere ale partidelor.

Executivul nulității a reușit să producă cea mai mare inflație din ultimii 20 de ani. Guvernul Ciucă a fost unul din cele mai slabe ale României moderne. O perioadă în care populația a sărăcit, iar statul s-a îndatorat pentru câteva generații.

Ca președinte al PNL Ciucă a dus partidul la un procent exprimat printr-o singură cifră. Un partid care a ajuns lavetă de șters pe jos pentru ciuma roșie. Un apendice sau complice de care are nevoie PSD pentru a nu fi acuzat că fură singur.

Plagiatul unei nulități

Eșecul unei nulități nu ar trebui să fie o surpriză. Când frumoasa limbă română ajunge o slută în discursurile lui, eșecul este previzibil. Când titlul academic este obținut prin furt, nulitatea nu poate fi considerată academician decât într-o dictatură. O țară în care mass media și serviciile își pun resursele la dispoziția unei nulități este o cleptocrație puturoasă.

Statul de drept este transformat în statul de drepți când structurile de forță sunt angajate în protejarea unei nulități. Un partid care ridică osanale și laude unei nulități nu poate aspira să susțină democrația. Este un clan mafiot în care voința și susținerea Nașului sunt singurele linii doctrinare.

Când în rolul Nașului ajunge o nulitate,

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *