18 / 06 / 2024


„Eram speriată, mă simţeam prinsă în capcană”. Mărturiile unei victime din secta lui Grig Bivolaru: „A adus o adolescentă de 16 ani în camera lui” – 60m.ro

By editor , in Actualitate , at 29/11/2023

„Eram speriată, mă simţeam prinsă în capcană”, a povestit o tânără nemţoaică pentru franceinfo, relatând experienţele trăite în cadrul sectei internaţionale conduse de Gregorian Bivolaru, liderul MISA.

Bivolaru a fost arestat marţi în regiunea pariziană. Este suspectat că a avut numeroase victime în întreaga lume. O tânără nemţoaică a acceptat să depună mărturie pentru franceinfo.

Creşterea plăcerii sexuale şi atingerea iluminării spirituale prin erotism: aceasta este promisiunea „vândută” de federaţia de yoga tantrică Atman. Dar în spatele acestui slogan se ascunde o sectă multinaţională de origine română, cu activităţi care se extind de la India la Anglia şi Elveţia, scrie sursa citată. Liderul spiritual al acestei secte, Gregorian Bivolaru, a fost arestat de poliţie marţi, 28 noiembrie, în regiunea pariziană, împreună cu alţi aproximativ patruzeci de membri ai Atman.

În India, o victimă a acceptat să depună mărturie pentru franceinfo. Silke*, o tânără nemţoaică, a intrat în federaţia Atman prin filiala indiană, cu sediul la Rishikesh, la poalele Himalayei. Avea doar 21 de ani şi mărturiseşte că a fost sensibilizată de discursurile spirituale şi deschis sexuale ale acestei mişcări. S-a implicat tot mai mult şi, la un moment dat, i s-a sugerat că elevarea ei spirituală trebuie să treacă printr-o iniţiere sexuală cu guru-ul mişcării, Gregorian Bivolaru. Acum doi ani, a fost trimisă la Paris să-l întâlnească. Nişte români au ţinut-o captivă într-o casă din suburbiile pariziene timp de două săptămâni, a povestit ea: „Camerele nu aveau lumină naturală, aşa că erai complet dezorientată. Îmi era frică şi mă simţeam prinsă în capcană, dar încercam să mă liniştesc cu celelalte fete care aşteptau cu mine.”

„Am simţit că nu era normal”. Silke afirmă că a trebuit să aibă relaţii sexuale cu Gregorian Bivolaru de trei ori. A încercat să fugă din apartamentul parizian unde era ţinută captivă şi unde se culca cu el. Tânăra povesteşte că îndoctrinarea ei a luat sfârşit când susţine că a asistat la o scenă de viol în acel apartament parizian: „A adus o adolescentă maghiară de 16 ani în camera lui. A venit cu mama ei, care trăia în şcoală de zeci de ani. Nu a fost penetrare, doar sex oral. Şi l-am auzit pe Greg strigând la ea pentru că nu voia să facă destul timp. Şi în acel moment am simţit că nu era normal.”

În timpul arestării lui Gregorian Bivolaru şi a complicilor săi, marţi, 28 noiembrie, poliţia a eliberat 26 de tinere din locuinţele pariziene, oferind astfel o idee asupra amplorii acestei reţele vizate de o anchetă judiciară pentru „viol” şi „trafic de persoane în grup organizat”. Franceinfo a contactat federaţia Atman,

 » Citeste toata stirea aici

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *