16 / 01 / 2022


Episcopia de Bălți, premii pentru câștigătorii unui concurs dedicat Marii Uniri ~ InfoPrut

De Ziua Națională a României, PS Antonie, Episcop de Bălţi a premiat câştigătorii concursului online de eseu la istorie „Marea…

De redactia , in Magazin , at 02/12/2021

De Ziua Națională a României, PS Antonie, Episcop de Bălţi a premiat câştigătorii concursului online de eseu la istorie „Marea Unire a românilor din 1918 – între istorie şi memorie”. Participanții au primit diplome, tablete educaţionale, premii băneşti şi seturi de cărţi.

Cărţile pentru câştigătorii Concursului de Istorie au fost oferire de Întreprinderea Editorial – Poligrafică „Ştiinţa”, Editura „LEXON-PRIM” SRL şi Institutul de Studiul al Arhivelor din Chişinău.
PS Antonie a mulţumit lectorilor de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi de la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi pentru buna colaborare şi a apreciat pregătirea tinerilor la materia Istorie.
Cuvinte de apreciere, la adresa participanţilor la concurs şi a profesorilor care i-a pregătit, a rostit conf. univ. dr. Lidia Pădureac, prim – prorectorul Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi pentru activitatea didactică, menţionând buna calitate a textelor prezentate.
Cu un cuvânt de felicitare către organizatorii şi participanţii la Concursul de Istorie s-a adresat Excelenţa Sa Petrişor Dumitrescu, Consulul General al României la Bălţi.
Concursul a fost organizat, în perioada 8 noiembrie – 20 noiembrie 2021, de Episcopia de Bălţi împreună cu Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, Catedra de Ştiinţe Socioumane şi Asistenţă Socială din cadrul USARB.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: