24 / 09 / 2021


Episcopia de Bălţi, daruri pentru bolnavii de coronavirus ~ InfoPrut

Bolnavii de coronavirus din Spitalul Clinic din Bălţi au primit vineri daruri din partea PS Antonie, Episcop de Bălţi. În…

De redactia , in Actualitate Internațional , at 31/10/2020

Bolnavii de coronavirus din Spitalul Clinic din Bălţi au primit vineri daruri din partea PS Antonie, Episcop de Bălţi. În acest fel, clericii au dorit să transmită un mesaj de încurajare pentru pacienți și să mulțumească medicilor pentru jerta lor, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

PS Antonie, Episcop de Bălţi, însoţit de PC părinte Valeriu Cernei, vicar administrativ al Episcopiei de Bălţi, PC părinte Florentin Doboşeriu, consilier economic al Episcopiei de Bălţi şi PC părinte Dorian Revenco, a făcut o vizită la Spitalul Clinic din oraș. Clericii Episcopiei de Bălţi au adus în dar pentru pacienţii din Secţia de Infecţioase, printre altele, și mere, apă, covrigi, pesmeţi.
PS Antonie spune că în felul acesta clericii Episcopiei de Bălţi au dorit să transmită un mesaj de încurajare pentru pacienţi şi să mulţumească medicilor pentru jertfa lor. PS Antonie a menţionat că merele reprezintă darul unui bun creştin pe nume Vasile Eftodi din satul Ocolina, Soroca.
Veaceslav Novac, Şeful Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic din Bălţi, a mulţumit pentru daruri şi a transmis un îndemn la precauţie faţă de propria sănătate şi sănătatea celor din jur în contextul noii boli molipsitoare.
În Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Clinic din Bălţi sunt internaţi 60 de bolnavi diagnosticaţi cu COVID-19.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: