23 / 06 / 2021


Emoții pentru Vlad Voiculescu: Deputații dezbat moțiunea PSD împotriva ministrului Sănătății

Astăzi se dezbate în plenul Camerei Deputaților moțiunea depusă împotriva actualului ministrul al Sănătății, semnată de 109 deputați PSD. Principalele…

De redactia , in Actualitate , at 15/02/2021

Astăzi se dezbate în plenul Camerei Deputaților moțiunea depusă împotriva actualului ministrul al Sănătății, semnată de 109 deputați PSD. Principalele nemulțumiri ale social-democraților sunt legate de lipsa de profesionalism a lui Vlad Voiculescu și de incapacitatea acestuia de a lua măsuri de urgență.

„Victime omeneşti, spitale în flăcări, haos în vaccinare, degringoladă în sistemul de sănătate publică şi minciuni la testare şi raportare! Şi multă indiferenţă, indolenţă, aroganţă şi sfidare din partea celui care ar trebui să aibă drept principală grijă sănătatea şi siguranţa cetăţenilor săi! (…) Este deja mult prea mult! Acest ministru a devenit un adevărat pericol pentru sănătatea românilor”, se arată în moţiune, solicitându-se plecarea acestuia din funcţie.

PSD-iștii îi impută actualului ministru al Sănătății faptul că nu a luat nicio măsură după tragediile de la Piatra Neamț și Matei Balș.

„În loc să faceţi, din prima zi în care aţi ajuns în minister, tot posibilul pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple, le-aţi comunicat sec românilor că le veţi prezenta un raport privind stadiul măsurilor luate după raportul din noiembrie 2020. Un raport la un alt raport. Însă ce măsuri aţi luat? Concret!”, i-au transmis social-democrații lui Vlad Voiculescu.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: