16 / 10 / 2021


Emma Răducanu, meci de tenis cu Ducesa de Cambridge (FOTO / VIDEO)

După performanţa de a câştiga la 18 ani trofeul US Open, Emma Răducanu continuă să primească felicitări. Asociaţia de tenis de…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 25/09/2021

După performanţa de a câştiga la 18 ani trofeul US Open, Emma Răducanu continuă să primească felicitări. Asociaţia de tenis de câmp din Marea Britanie (The Lawn Tennis Association) a organizat, vineri, un eveniment special, la care au participat mai mulţi sportivi cu rezultate bune, precum şi o invitată specială: Ducesa de Cambridge, Catherine.

În cadrul evenimentului, care a avut şi o componentă caritabilă, Emma şi Ducesa de Cambridge au făcut pereche într-o confruntare amicală de tenis. Soţia prinţului William i-a felicitat pe jucătorii britanici de tenis, în special pe Emma, spunând că rezultatele lor sunt „impresionante”.

Cu tată român şi mamă chinezoaică, Emma Răducanu, care a crescut în Londra de când avea 2 ani, a obţinut recent primul titlu major pentru Marea Britanie la tenis feminin după 44 de ani. Ea a ridicat trofeul după ce n-a pierdut niciun set tot turneul şi, în plus, a intrat în competiţie din rundele de calificări, şi nu direct pe tabloul principal.

Imediat după victoria de la US Open, Emma a primit un mesaj chiar de la Regina Elisabeta a II-a. „Te felicit pentru reuşita la turneul de la US Open. Este o performanţă remarcabilă la o vârstă atât de fragedă şi este o mărturie a muncii şi dedicării tale. Nu am nicio îndoială că performanţa ta va inspira viitoarea generaţie de jucători”, a transmis regina Angliei.

 » sursa: ebihoreanul.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: