23 / 01 / 2022


Elon Musk dorește ca până în 2050 să avem un oraș funcțional pe Marte

Elon Musk nu renunță la planurile sale de a trimite omenirea pe Marte. Mai nou anunță că ar putea avea un…

De redactia , in Magazin , at 30/12/2020

Elon Musk nu renunță la planurile sale de a trimite omenirea pe Marte. Mai nou anunță că ar putea avea un oraș funcțional pe Marte până în 2050.
Marte ar putea fi noua noastră casă – așa crede cel puțin, excentricul miliardar Elon Musk. Planurile sale sunt cât se poate de reale și le vrea puse în practică indiferent de costurile uriașe.
Odată la doi ani, planetele Marte și Terra se aliniază și se oferă astfel fereastra perfectă pentru misiuni pe Marte, spune Musk, care vrea să profite de ocazie și să trimită în 2022 două navete SpaceX spre planeta roșie.
Aceste două nave ar trebui să transporte 100 de tone de echipament pentru generarea de energie, utilaje pentru minerit și pentru asigurarea condițiilor de viață.
Primele două misiuni sunt cruciale pentru planurile lui Musk. În funcție de ce vor realiza pe Marte primii pionieri, se vor continua sau nu planurile de a dezvolta o colonie pe Marte. Pionierii vor fi nevoiți să descarce toate echipamentele, să le instaleze și să își asigure pe Marte condiții de trai. Tot ei ar trebui să pună bazele unei fabrici de producere a combustibilului pentru rachete.
sursa: digi24.ro

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: