22 / 06 / 2024


Elevi din R. Moldova, la Festivalul Internațional de Limbă și Cultură organizat la București ~ InfoPrut

By redactia , in Actualitate Internațional , at 28/11/2023

Peste 100 de elevi din 11 state ale lumii, inclusiv R. Moldova, au susținut un concert de excepție, joi-seară, pe scena „Lumina Sport Arena” din București, în cadrul celea de-a XXI-a ediții a Festivalul Internațional de Limbă și Cultură.
Festivalul Internațional de Limbă și Cultură a fost organizat de „Lumina Instituții de Învățământ”, în parteneriat cu „Asociația pentru Dialog și Valori Universale”.
Timp de circa două ore, interpreți și dansatori din diferite colțuri ale lumii au cântat în limba lor maternă sau în limba engleză, aducând multă emoție în rândul publicului.
„Mesajul Festivalului Internațional de Limbă și Cultură este simplu și direct: indiferent de unde venim, indiferent de limba pe care o vorbim și de vremurile complicate pe care le trăim, muzica și dansul ne aduc împreună, ne unesc și ne fac să privim cu optimism spre viitor. Lucrurile frumoase dau sens vieții noastre și ne ajută să mergem mai departe”, a punctat Fatih Goktas, directorul general al „Lumina Instituții de Învățământ”, pentru Ziarul Național.
Tineri artiști din Albania, R. Moldova, Franța, Indonezia, Macedonia, Bulgaria, Germania, Ucraina, Kazahstan și România au fost aplaudați în picioare pentru prestaţiile lor, inclusiv pentru dansurile extraordinare.
Surpriza serii a fost oferită de un grup de dansatori din Kenya, care au dansat cunoscutul dans „Călușul Românesc”.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *