02 / 08 / 2021


Elena Silvia, o tânără mămică româncă, medic chirurg în Germania, a fost ucisă cu sălbăticie când se întoarcea după garda de noapte

Elena Silvia K., o tânără mămică româncă, medic chirurg la Spitalul Herz-Jesu din Fulda, landul Hessa, Germania, a fost ucisă…

De redactia , in Internațional , at 11/12/2020

Elena Silvia K., o tânără mămică româncă, medic chirurg la Spitalul Herz-Jesu din Fulda, landul Hessa, Germania, a fost ucisă cu sălbăticie, luni dimineaţă, când se întorcea acasă, după schimbul de noapte.

Elena Silvia era mama unui băieţel de 2 ani.
Elena a fost găsită moartă în curtea din spatele blocului unde locuia.
Fostul iubit al tinerei a fost arestat.
Elena a fost atacată şi înjunghiată mortal chiar lângă blocul unde locuia, vecinii descoperind cadavrul în jurul orei 8.00 dimineaţă, în curtea din spatele imobilului.

Au dat alarma şi, în scurt timp, zona a fost izolată de poliţişti şi procurori, iar criminaliştii au început să adune probe, pentru a stabili împrejurările în care a murit românca.
Luni, seară, după câtev ore de la descoperirea crimei, oamenii legii au arestat un individ.
„Bărbatul va fi adus în fața judecătorului marți, apoi se va decide dacă există o suspiciune urgentă împotriva sa și va fi luat în custodie”, declara atunci procurorul german Christine Seban, fără să dea mai multe detalii despre suspect sau despre legătura dintre el și victimă.
Miercuri dimineață, anchetatorii au anunțat că suspectul reținut în legătură cu abominabila crimă este chiar fostul iubit al Elenei, un tânăr în vârstă de 30 de ani, scrie publicaţia germană osthessen-news.de.

Declarațiile martorilor, potrivit cărora între cei doi au existat tensiuni și certuri în ultimele luni i-au condus rapid pe polițiști la individ.
Cercetările criminaliștilor din Fulda au stabilit că fostul iubit al Elenei a așteptat-o pe femeie, luni dimineață, la adresa acesteia din Nikolausstrasse.
Când s-au întâlnit în curtea din spate, bărbatul a atacat-o pe româncă, a înjunghit-o, apoi a fugit.
Marți seară, un judecător de instrucţie din Fulda a emis un mandat de arestare pentru omor, astfel că bărbatul a fost dus la închisoarea din Hesse.
Investigațiile în acest caz sunt în desfășurare.
Elena Silvia K. era medic chirurg şi lucra de aproape 11 ani la Spitalul Herz-Jesu din Fulda.
Colegilor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat, spun despre tânără că era un specialist extrem de apreciat și dedicat, care își iubea pacienții.
„Am pierdut un coleg extrem de grijuliu și recunoscut. Moartea ei timpurie ne lasă fără cuvinte”, a declarat Michael Sammet, șeful spitalului din Fulda.
Familia și apropiații româncei ucise în Germania sunt în stare de șoc
Pe pagina de Facebook a tinerei din Ploiești curg neîncetat sute de mesaje de condoleanțe.
Şi Asociația Nevăzătorilor din România Filiala Prahova a transmis pe Facebook un mesaj de condoleanţe:
„Dumnezeu mereu ia oamenii frumoși și îi transformă în îngeri!
Elena era de loc din Ploiești. A studiat Medicina la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și era medic chirurg la Spitalul Herz-Jesu din Fulda, Germania.
În urma ei, tânăra româncă a lăsat un băiețel de doat 2 anișori, care va crește fără mamă.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: