27 / 01 / 2022


Elena, o tânără românca și copilașul ei, moarte cumplită în Italia

Tragedie în Velletri, la periferia Romei, în Italia. O mamă româncă în vârstă de 36 de ani şi fiul ei…

De redactia , in Internațional , at 17/12/2020

Tragedie în Velletri, la periferia Romei, în Italia.

O mamă româncă în vârstă de 36 de ani şi fiul ei de doar 6 anişori au fost găsiţi morţi, într-una din camerele parohiei San Martino, administrate de asociația San Girolamo Emiliani.
O mamă româncă şi fiul ei de 6 ani, găsiţi morţi în camera unei parohii din Italia
O româncă în vârstă de 36 de ani și fiul ei de 6 ani au fost găsiți morți în Italia.
Poliția a emis ipoteza unei scurgeri de gaze.
Cele două cadavre au fost găsite ieri dimineaţă, iar prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este o posibilă scurgere de gaze, la La Repubblica.
Din primele cercetări, se pare că femeia a aprins, pentru a încălzi camera unde se afla cu fiul ei, o sobă pa gaz tip ciupercă, care se foloseşte în exterior.
Oamenii legii cred că flacăra s-ar fi stins în timpul nopții, dar gazul a continuat să iasă, românca și fiul ei sfârșind astfel în somn.
Elena şi fiul erau în Italia de aproape un an
Elena Cătălina Pinzaru și fiul ei de 6 ani, Francesco, se aflau în Italia încă din primăvară.
Femeia lucra ca îngrijitoare de bătrâni, scrie publicaţia ilmeridianonews.it, dar în luna iulie a acestui an a rămas fără muncă, astfel că a primit găzduire într-una din camerele parohiei San Martino, administrate de asociația San Girolamo Emiliani.
„Dumnezeu să vă ierte surioară și nepoțel, ați plecat din viață atât de repede, ești departe nu v-am văzut de câțiva ani și acum v-ați dus la cer… Dumnezeu să vă aibă în pază, îngerașii mei”, a scris pe Facebook Dinu Pînzaru, fratele Elenei.
Procurorii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cauza exactă a decesului și dacă încălzitorul avea vreo defecțiune.
Trupurile neînsuflețite ale româncei și copilului ei au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Tor Vergata, unde urmează să fie efectuate autopsiile.

Comments comments

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: