05 / 07 / 2022


Educația din România se axează pe numerologie și paranormal? Ce spune Ministrul Educației

Și se pare că numerologia este un subiect de interes pentru profesori! Peste 600 de cadre diactice au participat, în…

De redactia , in Flux de Știri Magazin , at 23/01/2021

Și se pare că numerologia este un subiect de interes pentru profesori! Peste 600 de cadre diactice au participat, în cele din urmă, la cursul online de trei ore. Profesorii au învățat cum să calculeze vibrația destinului elevilor și cum să găsească „matrița psiho-energo-informativă” că profesorii să nu mai formeze „niște ciumpalaci”. Unul dintre speakeri a fost Anatol Basarab, numerolog și psiholog, care a spus că își dorește introducerea numerologiei în școli, cel puțin din clasa a IV-a, menționând totodată că „educația ajuns un lucru dracovesc”.

Mai mult decât atât, la finalul cursului de numerologie organizatorul ar fi invocat teoria conform căreia vaccinurile anti-COVID ar fi folosite pentru introducerea de cip-uri, potrivit hotnews.ro.

După numerologie, la mai puțin de o săptămână, profesorii sunt îndemnați să învețe și despre puterile paranormale ale culorilor. Un ghid publicat sub egida Inspectoratului Școlar Iași vorbește despre cum ne ajută culorile să ne creștem abilitățile de telepatie și clarviziune și să ducem la bun sfârșit un proiect. Autorul ghidului este chiar un inspector școlar, spune Digi24.

Ce explicație are Ministerul Educației

Ministerul Educației a pus acest lucru pe seama lipsei de experiență în a tria corespondența și îi îndeamnă pe inspectorii școlari să fie mult mai atenți la ceea ce trimit profesorilor. Onuţ Atanasiu, fostul inspector general, spune că zilnic sosesc pe adresa inspectoratului numeroase solicitări asemănătoare, acestea fiind redirecţionate către profesori.

„Am pus-o pe seama lipsei de experiență a doamnei inspector general în a tria corespondența care vine la un inspectorat școlar și a disemina informația (…) Adresa nu era imperativă, era o informare și presupun că fiecare cadru didactic are capacitatea de a alege, mă îndoiesc că astfel de invitație ar fi avut un mare succes (…) Cred că o să luăm o măsură generală în a atrage atenția tuturor inspectorilor școlari să trateze cu atenție ceea ce transmit în teritoriu.

 » sursa: qbebe.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: