01 / 08 / 2021


Echipa lui Trump anunță că președintele are deschisă calea spre victorie. Cele 9 puncte-cheie cu DOVEZI ce pot „răsturna” rezultatele. Rudy Giuliany: „Nu putem permite acestor escroci – pentru că asta sunt – să fure alegeri de la poporul american”

Învinuind Partidul Democrat că a desfășurat o conspirație coordonată pentru furtul alegerilor, avocații lui donald Trump au declarat joi într-o…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 20/11/2020

Învinuind Partidul Democrat că a desfășurat o conspirație coordonată pentru furtul alegerilor, avocații lui donald Trump au declarat joi într-o conferință de presă fluviu, la Washington, că au dovezi pe care le vor prezenta în instanță, care vor dovedi că președintele a câștigat alegerile din 2020.

„Nu putem permite acestor escroci – pentru că asta sunt – să fure alegeri de la poporul american”, a declarat avocatul Trump, Rudy Giuliani.  „L-au ales pe Donald Trump. Nu l-au ales pe Joe Biden. Joe Biden este în frunte din cauza voturilor frauduloase, a buletinelor de vot ilegale care au fost produse și care au fost utilizate după încheierea alegerilor”, au acuzat fostul primar din New York și procurorul federal.

„Dați-ne ocazia să dovedim acest lucru în instanță și o vom face”, a spus el după ce a prezentat detalii despre unele dintre probe timp de mai bine de o oră.

Iată principalele afirmații pe care le-au prezentat avocații, conform Breitbart.

1. Se presupune că observatorii au fost împiedicați să urmărească deschiderea buletinelor de vot venite prin poștă. Giuliani a spus că multe buletine de vot au fost deschise fără ca observatorii să poată verifica dacă au fost semnate corect, o protecție-cheie împotriva fraudei. El a spus că aceste voturi au fost „nule”, mai ales acolo unde plicurile au fost aruncate.

2. Aplicarea incorectă a legii în statele democrate. În Pennsylvania, a cărei Curte Supremă a statului a creat noi reguli de vot înainte de alegeri, a făcut, spune Giuliani, ca alegătorii absenți din aceste state să poată „modifica” defectele din buletinele lor de vot, în timp ce alegătorii din statele republicane, care au respectat legea statelor, nu au putut să o facă.

3. Alegătorii ar fi ajuns la urne pentru a descoperi că alți oameni au votat în locul lor. Giuliani a spus că multe buletine de vot provizorii exprimate în Pittsburgh au fost depuse de persoane care s-au prezentat la vot personal, doar pentru a afla că deja votaseră. El a afirmat ca democrații au completat buletinele de vot în absență pentru alte persoane, în speranța că cei care trebuiau să voteze nu vor apărea.

4. Se presupune că oficialilor electorali li s-ar fi spus să nu caute defecte în buletinele de vot și să retragă buletinele de vot. Giuliani a citat o declarație a unui oficial care a jurat că i s-a spus să nu excludă buletinele de vot în absență pentru defecte și să retragă buletinele de vot,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: