20 / 06 / 2021


Ea este cea mai tânără bunică din România. Are doar 23 de ani – BotosaniNews.ro

O româncă din Vaslui a devenit cea mai tânără bunică din lume! O britanică deținea recordul, bătut de Rifca Stănescu….

De redactia , in Actualitate , at 08/03/2021

O româncă din Vaslui a devenit cea mai tânără bunică din lume! O britanică deținea recordul, bătut de Rifca Stănescu. Ea a devenit mama la doar 12 ani. Cea mai tânără bunică din lume, la 23 de ani, este din România. 
Rifca Stănescu, o femeie din judeţul Vaslui, a ajuns pe prima pagină a ziarelor internaţionale, după ce a deoborât recordul: a devenit cea mai tânără bunică din lume, la doar 23 de ani. Ea a născut la vârsta de 12 ani şi spune că şi-a dorit toată viaţa ca fiica ei să nu ajungă în aceeaşi situaţie. Doar că situația nu a fost deloc așa cum și- dorit femeia. Maria, fata Rifcăi, a născut chiar mai devreme decât mama sa, la vârsta de 11 ani, scrie adevărul.ro. 
În cadrul comunităţii în care trăieşte Rifca, fetele se mărită foarte devreme, chiar ea căsătorindu-se la 11 ani, cu Ionel Stănescu, care avea 13 ani. Astfel, presa internaţională scrie că familia din judeţul Vaslui a doborât un alt posibil record mondial, mama Rifcăi devenind străbunică la vârsta de 40 de ani. Până să nască fiica Rifcăi, cea mai tânără bunică din lume era o britanică, în vârstă de 26 de ani.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: