26 / 11 / 2022


După ce a câștigat Oscarul pentru „The Father”, Anthony Hopkins va juca și în „The Son”

Actorul britanic Anthony Hopkins şi regizorul francez Florian Zeller, care au avut un mare succes cu filmul „The Father” (2020),…

De Octavian Marius , in Flux de Știri Magazin , at 12/10/2021

Actorul britanic Anthony Hopkins şi regizorul francez Florian Zeller, care au avut un mare succes cu filmul „The Father” (2020), s-au reunit pentru o nouă colaborare la lungmetrajul „The Son”, relatează agenția EFE, citată de Agerpres.

Florian Zeller, romancier, dramaturg, regizor de teatru, scenarist şi regizor francez, a postat luni un mesaj pe Instagram în care a anunţat că filmările la The Son deja s-au încheiat şi a dezvăluit că Anthony Hopkins, laureat cu Oscar pentru cel mai bun actor pentru The Father, a făcut parte din acest nou lungmetraj.

Distribuţia noului film este completată de Hugh Jackman, Laura Dern, Vanessa Kirby şi Zen McGrath.

La fel ca The Father, The Son este o adaptare pentru marele ecran a uneia dintre piesele de teatru ale lui Florian Zeller.

Subiectul noului film abordează depresia în adolescenţă, iar protagoniştii sunt Peter (Jackman), fosta lui soţie Kate (Dern) şi fiul lor Nicholas (McGrath).

Când a anunţat noul proiect în aprilie, Zeller a subliniat că The Son este o poveste „profund umană”, exprimându-şi speranţa ca publicul să empatizeze cu această familie disfuncţională.

„Atât Hugh cât şi Laura transmit o mare căldură sufletească, compasiune şi vulnerabilitate şi invită publicul să rezoneze cu ei în orice moment”, a spus dramaturgul şi cineastul francez.

The Father, debutul regizorul al lui Forian Zeller, a stârnit senzaţie în rândul criticii şi a publicului prin emoţionanta povestire a unui bărbat care suferă de demenţă.

Impulsionat de o extraordinare punere în scenă, The Father a câştigat două premii Oscar: cel mai bun actor pentru Hopkins – care la 83 de ani a devenit cel mai vârstnic actor câştigător la preţioasei statuete –

 » sursa: hotnews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: