19 / 06 / 2021


Dumitrina Mitrea(AUR): Luați mâinile de pe spitale, luați mâinile de pe sănătatea românilor

La Piatra Neamț, un artist, o mamă perfect sănătoasă, de 36 de ani, moare la 24 ore imediat după naștere…

De redactia , in Actualitate , at 26/03/2021

La Piatra Neamț, un artist, o mamă perfect sănătoasă, de 36 de ani, moare la 24 ore imediat după naștere într-un spital din Bacău, pentru că, în spitalul din Piatra Neamț de mult nu se mai naște, acest spital fiind suport Covid.

De peste o săptămână, televiziunile ne arata știri uluitoare.

OMS ne anunță noi valuri în cascade cu noi tulpini ale virusului ”ucigaș”, coordonatorul campaniei de vaccinare si Guvernul ne impun reguli să ne determine să ne vaccinăm, pregătind si o lege a obligativității vaccinării, deși tot ei ne anunță că nu avem suficiente doze de vaccin, nu avem suficient personal calificat și nici suficiente centre de vaccinare pentru a face acest act medical în condiții de securitate.

Ministerul Sănătății este acuzat că nu a plătit de doua săptămâni angajații voluntari implicați în vaccinare.

Un medic bronho-pneumolog tratează pacienți infectați cu virusul Covid după un protocol propriu, iar Colegiul medicilor o admonestează că nu are încredere in protocolul național planificat. De cine? De o echipă care nu știm ce specializare are și care nu este responsabilă pentru erorile apărute ca urmare a acestui protocol stabilit.

Primul Ministru îi numește teroriști pe românii care nu au încredere în vaccin și nici în cei care îl administrează.

La Piatra Neamț, Spitalul Județean a schimbat 9 manageri într-un an, manageri numiți politic, spital administrat politic, iar în acest an, au ars de vii 10 persoane la ATI și nimeni nu este responsabil. Din bugetul județului, au plecat 3 milioane de euro pentru spitalul ATI de la Lețcani, iar ironia sorții face ca românii să doneze bani pentru un nou spital ATI la Neamț și nimeni nu se întreabă ce se întâmplă acolo.

Între timp, românii mor… nu doar de Covid.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: