23 / 01 / 2022


Dovezi: Oamenii lui Dodon pregătesc dezordini în masă după prezidențialele din R. Moldova | .News

Adeptii lui Igor Dodon / sursa: infoprut.ro Mai multe asociații obștești, afiliate lui Igor Dodon și Partidului Socialiștilor, pregătesc dezordini…

De redactia , in Actualitate , at 13/11/2020

Adeptii lui Igor Dodon / sursa: infoprut.ro
Mai multe asociații obștești, afiliate lui Igor Dodon și Partidului Socialiștilor, pregătesc dezordini în masă după alegerile prezidențiale din 15 noiembrie, potrivit infoprut.ro.
Declarația a fost făcută de Vlad Bilețchi, președintele Asociației „UNIREA-ODIP”, care a prezentat și probe în acest sens.
Liderului unionist a subliniat că socialiștii și apropiații lor au depus mai multe declarații prealabile la Primăria municipiului Chișinău prin care își manifestă intenția de a organiza manifestații publice în oraș după alegerile prezidențiale din R. Moldova. „Astfel, „Uniunea Veteranilor Războiului din Afganistan din RM”,  Asociația „Uniunea Ofițerilor din RM”,  Mișcarea de tineret „Urmașii lui Ștefan” și o altă asociație incognito au depus patru declarații trase la indigo cu același scop „să discute liber și democratic despre situația politică din țară”. Aceste dezbateri „libere și democratice” vor fi organizate imediat după alegerile prezidențiale. Mai exact, atunci când vor fi cunoscute rezultatele alegerilor, ei vor invada trotuarele, scuarul Teatrului de Operă și Balet, Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, scuarul Parlamentului, etc”, a punctat sursa.
Potrivit lui Bilețchi, Asociația „Uniunea Ofițerilor din RM” a anunțat că la manifestație ar putea participa 10 mii de oameni, „Uniunea Veteranilor Războiului din Afganistan din RM” ar putea veni cu 5 mii de oameni și celelalte două asociații de tineret vor avea cel puțin câte 49 de manifestații fiecare. „Deci vor fi aici în stradă cel puțin 15 100, dar eu vă asigur că vor fi mult mai mulți”, a punctat președintele Asociației „UNIREA-ODIP”.
În context, sursa a prezentat și o înregistrare audio de la o ședință din cadrul Primăriei municipiului Chișinău, cu participarea tuturor organizațiilor care și-au anunțat intenția să organizeze manifestații la 16 noiembrie. Din discuțiile respective, rezultă că organizatorii sunt conștienți că vor încălca prevederile stabilite de Comisia națională extraordinară de sănătate publică.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: