19 / 01 / 2022


Două CUPLURI şi-au UNIT destinele în Ajunul ANULUI NOU

Constănțenii nu s-au mai dat în vânt după căsătorii în ziua de Revelion, așa cum erau obișnuiți cândva. Din cauza…

De redactia , in Actualitate Flux de Știri Internațional , at 03/01/2021

Constănțenii nu s-au mai dat în vânt după căsătorii în ziua de Revelion, așa cum erau obișnuiți cândva. Din cauza carantinei zonale impusă de autoritățile locale din Constanța, viitorii miri nu au mai făcut coadă la Starea Civilă. Doar două cupluri au fost dornice să-și oficieze relația la starea civilă pe 31 decembrie.

4 căsătorii în perioada sărbătorilor de iarnă

Anul 2020 a fost unul atipic pentru constănțeni, dar și pentru miile de români, în general. Nici sărbătorile de iarnă nu au mai fost ca odinioară pentru locuitorii de la malul Mării Negre care au fost închiși, mai mult sau mai puțin, în case din cauza carantinei impuse de către autoritățile locale. Nici căsătoriile nu au mai fost la mare căutare în această perioadă, de Revelion fiind programate doar două astfel de evenimente. Nunțile au stat la fel de prost și în perioada Crăciunului. Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Primăriei Constanța, în ajunul Crăciunului au avut loc tot două căsătorii.

În total, 1.094 de nunți au avut loc în 2020

Cu toate că anul 2020 a fost umbrit de pandemia de coronavirus, la Constanța Serviciul de Stare Civilă nu a stat degeaba. În acest an, 1.094 de cupluri de la malul mării și-au unit destinele oficial. Cu 609 evenimente mai puțin decât în anul 2019, atunci când la Constanța, ofițerul Stării Civile a oficiat nu mai puțin de 1.703 de căsătorii.

Diana MAXIMIUC

 » sursa: www.replicaonline.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: