18 / 06 / 2021


Dosarul 10 August a fost clasat pentru că USR! Procurorul Pîrlog: Iohannis are o atitudine ipocrită

Dacă vă mai întrebați de ce a fost clasat dosarul 10 August vă rog să vă mai gândiți încă o…

De redactia , in Opinii , at 08/03/2021

Dacă vă mai întrebați de ce a fost clasat dosarul 10 August vă rog să vă mai gândiți încă o dată dacă ați votat USR PLUS. Noi am încasat gaze și pulane pe cârcă atunci și am sperat că o să avem o schimbare, dar cei pe care i-am votat nu vor să facă nici o schimbare. Oamenii care au promis să ne apere drepturile în schimbul votului se dovedesc pe zi ce trece mai periculoși și mai vorace decât pensionarii din PSD și PNL. Pe lângă faptul că mint cu o acuratețe impecabilă i-au decizii ce afectează direct populația României, ne distrug afacerile și impun legi ce nu se potrivesc națiunii noastre.

În momentul care ai un procuror responsabil de un dosar cu o așa greutate ca 10 August și el îl clasează, mai mult se lansează în acuzații la adresa președintelui țării, ne arată că acești indivizi de tip nou sunt în stare de orice.

Sun cel mai mare critic al președintelui Iohannis, însă el ca șef al statului și comandant suprem are datoria să îi i-a la întrebări pe acești indivizi care s-au erijat în factor de putere. Nu este posibil ca milițienii vinovați de violențele din dosarul 10 August să nu fie trași la răspundere. USR-PLUS sunt cei care conduc Justiția în momentul de față și o slugăresc după bunul plac.

Tupeul fantasctic cu care mint despre clasarea dosarului 10 August ne arată cine sunt de fapt acești tineri frumoși și liberi de la USR-PLUS.

Procurorul Bogdan Pîrlog, un Șoșoacă din Juștiție, se erijează într-un adevărat avocat al ministrului USR, Stelian Ion.

„După părerea mea și a noastră, intervenția președintelui a vrut să spună: „Nu sunt eu de vină!”. Modul în care s-a produs această comunicare arată că s-a încercat să se transfere,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: