21 / 05 / 2022


Donald Trump și Melania au intrat în carantina. Președintele Americii are coronavirus

Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat pe Twitter că el și Prima Doamnă, Melania Trump, au fost testați pozitiv cu…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 02/10/2020

Președintele SUA, Donald Trump, a anunțat pe Twitter că el și Prima Doamnă, Melania Trump, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Anunțul a venit la scurt timp după ce unul dintre principalii săi consilieri, Hope Hicks, a fost diagnosticat cu Covid-19.

„În această seară, prima doamnă și cu mine am fost testați pozitiv pentru Covid-19. Vom începe carantina și procesul de recuperare imediat. Vom trece prin asta împreună”, a scris Trump.

Medicul personal al președintelui SUA, Sean Conley, a dat detalii: ”Președintele și Prima Doamnă sunt amândoi bine la acest moment, și intenționează să rămână în reședința din Casa Albă în timpul recuperării. Eu și echipa medicală de la Casa Albă vom menține o supraveghere vigilentă și apreciem sprijinul acordat de unele dintre cele mai bune instituții și cadre medicale din țară. Vă asigurăm că ne așteptăm ca președintele să continue să-și desfășoare activitatea fără întreruperi în timpul recuperării”.

Donald Trump anunțase joi seara că intră în carantină împreună cu soția sa în așteptarea rezultatelor testului COVID-19, transmite AFP.

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: