21 / 09 / 2021


Donald Trump față în față cu previziunile lui J. Edgar Hoover pentru SUA, valabile și pentru România: „Individul, pus în fața unei conspirații atât de monstruoase, nu poate crede că există. Mintea nu are capacitatea de a realiza răul care a fost introdus”

„Stânga a fost preluată de socialiști, marxiști și extremiști. Vor să transforme națiunea noastră într-o țară de nerecunoscut!”. Este cel…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 19/10/2020

„Stânga a fost preluată de socialiști, marxiști și extremiști. Vor să transforme națiunea noastră într-o țară de nerecunoscut!”. Este cel mai recent mesaj al președintelui Donald Trump, postat de Casa Albă (video mai jos)

O reeditare, într-o frază, a discursului rostit de Trump la 4 iulie,
când spunea că „există un nou fascism de extremă stânga care pretinde
loialitate absolută. Cine nu vorbește limba lui, cine nu-i execută
ritualurile, nu-i recită mantra și nu-i respectă poruncile va fi
cenzurat, interzis, pus pe lista neagră, persecutat și pedepsit”. Un
rechizitoriu dur pe care liderul american îl făcea la Muntele Rushmore
la adresa „revoluției culturale a stângii”, cu mulțimile furioase care
în ultimele luni și-au revărsat ura asupra liderilor confederați și ale
altor personalități istorice în numele „anti-rasismului”.

Problema este și mai complicată la noi în România, unde dreapta a fost preluată de noua stângă afiliată la vechile rețele kominterniste. În acest sens „Noul look comunist” la noi este chiar „dreapta”. „Singurul scop al noii linii a Partidului este să te înșele”, ne avizează J. Edgar Hoover, care ne mai spune în concluzia analizei sale valabile și azi următorul adevăr: „credința este esențială pentru continuarea libertății”.

Pornind de la aceste afirmații rostite de Trump nu oriunde, ci lângă Muntele Rushmore, un text publicat de fostul șef al FBI, John Edgar Hoover, publicat în 1956 în Elks Magazine și intitulat ”Noul look comunist”, pare acum mai actual decât oricând. Ne bucurăm că el ne-a fost sugerat chiar de un cititor al nostru, care ne-a furnizat citatul de mai jos.Am mers la sursă și am găsit frumusețea de revistă în care celebru șef FBI publica următoarea aserțiune previzionară, dacă privim la hoardele care devastează azi America dar și la planurile în curs de desfășurare în Europa:

„Individul este atât incapabil să analizeze anumite lucruri încât, pus în fața unei conspirații atât de monstruoase, nu poate crede că există. Mintea americanilor pur și simplu nu are capacitatea de a realiza răul care a fost introdus în mijlocul nostru. Respinge chiar și ipoteza că ființele umane ar putea susține o filosofie care trebuie să distrugă tot ceea ce este bun și decent.” – J. EDGAR HOOVER, Revista Elks (august 1956)

Ca orice cetățean american decent, vă preocupați de propria afacere, lucrați din greu la locul de muncă,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: