22 / 09 / 2021


„Donald Trump apără familia și creștinătatea” – CURIERUL ROMÂNESC

Patriotul Călin Georgescu consideră că Raiul și iadul se află în interiorul nostru și dacă te vei lasă manipulat de…

De redactia , in Opinii , at 04/11/2020

Patriotul Călin Georgescu consideră că Raiul și iadul se află în interiorul nostru și dacă te vei lasă manipulat de către alții, atunci vei afla ce înseamnă iadul. În schimb, dacă ești conștient, vei atinge porțile Raiului.

„Dumnezeu este o conștiință, nu un bătrânel care stă pe scaun în cer și stabilește : tu la stânga , tu la dreaptă.”

„Dacă vrei să manipulezi oamenii, atunci le trebuie frică. Dacă vrei să menții frica, atunci creezi un dușman. Că se numește Covid , Afganistan, Iran, Irak etc, toate sunt steaguri false.”

„Nu contest existența Covidului, contest abuzurile care se fac în numele lui. Contest și acum deciziile criminale care se iau împotriva vieții și a întregii omeniri. Totul este manipulat, toate cifrele, totul este fals”

„Nu se moare de Covid, ci se moare cu Covid. Scopul este acela de a stăpâni mintea oamenilor. Scopul final este de a stăpâni statele”.

Georgescu afirmă Că Donald Trump este un Președinte care a apărat viața, copiii, familia și Biserica, adică darurile Lui Dumnezeu.

„Trump a fost primul care a pus libertatea ca steag al demnității umane. A declarat război pe viață și pe moarte statului subteran, a globaliștilor care astăzi distrug lumea.”

„Alegeți Raiul, în detrimentul iadului. Nu mai citiți presa, puterea stă în mâinile voastre. Vă cer tuturor acelora care aveți drept constituțional, să mergeți să îl votați pe Donald Trump” , a încheiat Călin Georgescu.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: