27 / 01 / 2022


Donald Trump amenință că va „desecretiza totul“ cu privire la „minciuna“ și „trădarea“ Democraților: „Se va termina înainte de a începe măcar!”

Președintele Donald Trump a postat recent pe Twitter că intenționează să „desecretizeze totul”, aparent datorită propriei sale îngrijorări că Departamentul…

De redactia , in Flux de Știri Recomandare , at 29/12/2020

Președintele Donald Trump a postat recent pe Twitter că intenționează să „desecretizeze totul”, aparent datorită propriei sale îngrijorări că Departamentul de Justiție și Procurorul General William Barr au ascuns informații despre o anchetă în curs de desfășurare a DOJ asupra lui Hunter Biden, fiul candidatului democrat la președinție, Joe Biden, arată Daily Wire.

Hunter Biden a recunoscut de curând că este investigat în legătură cu declarațiile sale fiscale și cu un posibil venit nedeclarat de la firma ucraineană de petrol și gaze, Burisma.

După cum menționa atunci The Daily Wire, par să fi apărut informații suplimentare ridicând semne de întrebare cu privire la afacerile externe ale lui Hunter Biden, inclusiv o posibilă relație compromițătoare cu China.

„Pe lângă cei din Delaware, și unitatea specializată pe fraudă în domeniul valorilor mobiliare din Districtul de Sud al New York-ului a examinat finanțele lui Hunter Biden, potrivit unei persoane care are cunoștințe directe despre anchetă”, a raportat Politico.

„Persoana a dezvăluit că, de la începutul anului trecut, anchetatorii din Delaware și Washington cercetau și potențialele spălări de bani și legăturile externe ale lui Hunter Biden”.

Recent, au apărut tensiuni la Casa Albă în urma știrii că procurorul general al lui Trump, William Barr, știa de ancheta cu privire la tranzacțiile de afaceri ale lui Hunter Biden înainte de alegerile prezidențiale, dar nu a făcut-o publică – o decizie care, a considerat președintele, a afectat sprijinul alegătorilor și poate că a afectat chiar și alegerile.

„Într-o ședință recentă, domnul Trump și-a exprimat furia cu privire la un articol al Wall Street Journal conform căruia domnul Barr era la curent cu existența unei investigații federale asupra lui Hunter Biden înainte de alegeri, dar a încercat să împiedice divulgarea sa publică, a descris o persoană care știa de conversație.

În cadrul ședinței, domnul Trump a luat în calcul concedierea domnului Barr, au declarat persoane ce erau la curent cu conversația, adăugând că nu este clar dacă domnul Trump intenționează să chiar pună în practică acest lucru”, a menționat WSJ.

Apoi, președintele a sugerat că ar putea iniția represalii împotriva lui Hunter Biden – și, eventual, a lui Barr – într-o furtună de mesaje postate pe Tweeter, în care s-a angajat să „desecretizeze totul”.

„Am făcut asta. Sunt de acord!” a postat președintele pe Twitter ca răspuns la o postare a analistului conservator Todd Starnes,

 » Citește întreg articolul pe www.activenews.ro

Comentarii


%d blogeri au apreciat: