25 / 09 / 2021


Donald Trump a fost dus la spital cu un elicopter militar și va fi internat „pentru câteva zile” / Președintelui american i se va aplica un tratament experimental | .News

Donald Trump sursa: wikipedia commons Donald Trump va fi internat „pentru câteva zile” într-un spital militar, a declarat purtătorul de…

De redactia , in Actualitate , at 03/10/2020

Donald Trump sursa: wikipedia commons
Donald Trump va fi internat „pentru câteva zile” într-un spital militar, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe. Potrivit informațiilor din presa americană, internarea președintelui american este mai mult o măsură de precauție, potrivit AFP și CNN.
Trump va beneficia de un tratament experimental cu cu anticorpi de sinteză.
„În această după-amiază, preşedintele este încă obosit, dar are o moralul bun”, a declarat Sean Conley, medicul preşedintelui, într-un comunicat.
El a informat că i-a injectat preşedintelui o doză dintr-un cocteil experimental dezvoltat de laboratorul Regeneron şi care a dat rezultate preliminare încurajatoare în teste clinice pe un mic număr de pacienţi.
Trump a declarat că nu-și va întrerupe munca și va continua să lucreze din biroul său amenajat la spitalul militar.
Președintele Donald Trump și soția sa Melania au anunțat că au fost testați pozitiv la noul coronavirus și se vor autoizola. Între timp, întrebările sunt multe iar situația în Statele Unite este puțin incertă, chiar în prag de alegeri. 
Ce știm

Donald Trump și Melanie Trump au fost testați pozitiv la coronavirus. Vestea a venit după ce unul dintre cei mai înalți consilieri ai președintelui, Hope Hicks, a fost și el confirmat joi. Trump a dat vestea pe Twitter.

În traducere, Donald Trump și soția sa au fost testați pozitiv la noul coronavirus. Ei vor începe imediat carantina și procesul ce recuperare. Trump încheie într-o notă optimistă: ”Vom trece peste toate împreună!”
Hicks, consilier prezidențial, zburase cu președintele în aeronava prezidențială Air Force One miercuri și îl însoțise la prima dezbatere prezidențială împotriva candidatului democrat Joe Biden, marți, la Cleveland, Ohio.
Trump a confirmat joi seara la Fox News că el și prima doamnă Melania Trump așteptau rezultatele testelor coronavirus în urma testului pozitiv al lui Hicks.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: