19 / 06 / 2021


Dominic Fritz spion al BND? Primarul Timișoarei a lucrat la GiZ GMBH, agenția paravan a spionajului german – CRITICII.RO

Primarul Dominic Samuel Fritz a devenit un star pe rețelele de socializare și UM24 chiar l-au anunțat ca un înlocuitor…

De redactia , in Internațional , at 27/02/2021

Primarul Dominic Samuel Fritz a devenit un star pe rețelele de socializare și UM24 chiar l-au anunțat ca un înlocuitor al președintelui Klaus Iohannis la următoarele alegeri.
Timișoara a reprezentat doar un cap de pod pentru un salt mai mare și anume lansarea sa ca viitor candidat la funcția de președinte al României. Dominic Fritz este omniprezent pe rețelele de socializare și în mass-media, fapt ce denotă că i se face lobby pentru desemnarea sa de către USR-PLUS la candidatura pentru funcția de șef al statului. Barna și Cioloș sunt praf la capitolul imagine și asta s-a observat de fiecare dată când au candidat.
Ce spune Fritz despre eventuala sa candidatură?
„În viața mea nu exclud nimic și până acum mi-a prins bine. Dacă m-ați fi întrebat acum 3 ani dacă am de gând să candidez la Primăria Timișoara, aș fi spus că nu, că prioritatea mea este să fac jobul pe care îl fac acum, dar nici n-am exclus. Asta nu înseamnă că mă gândesc la așa ceva”, a răspuns primarul ales al Timișoarei.
Fritz susținut de fostul să șef, președintele Germaniei Horst Kohler
Cine este de fapt misteriosul Dominic Fritz?
Am încercat să luăm legătura cu primarul Dominic Fritz, dar de fiecare dată ne-am lovit de refuzuri din partea echipei sale de comunicare și a celor de la Primăria Timișoara sub spectrul GDPR.
Pentru că Dominic Fritz nu a dorit să ne răspundă, o să încercăm să răspundem noi la întrebările extrem de pertinente pentru un primar, posibil candidat la funcția de președinte al României.
Solicitare informații publice
Bună ziua,
În baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, vă rugăm să ne transmiteți lămuriri în următoarele situații:
Întrebări adresate dl. primar al municipiului Timișoara,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: