19 / 06 / 2021


Dodon, supărat pe Maia Sandu și PAS: Umblă orbecăind prin întuneric ca pisicii abia născuți ~ InfoPrut

Igor Dodon, liderul PSRM, continuă atacul la adresa Maiei Sandu. Acesta spune că mâine, 23 ianuarie, se împlinește o lună…

De redactia , in Opinii , at 24/01/2021

Igor Dodon, liderul PSRM, continuă atacul la adresa Maiei Sandu. Acesta spune că mâine, 23 ianuarie, se împlinește o lună de când Guvernului Chicu a demisionat, iar Maia Sandu nu a întreprins nimic pentru a numi un nou premier, potrivit Jurnal.md.

„Actuala președintă se crede Dumnezeu, dar, de fapt, ea și cei de la PAS umblă orbecăind prin întuneric ca pisicii abia născuți și care încă nu au ochi să vadă. Exact așa ei caută tot felul de soluții inexistente. Noi nu vom accepta aceste jocuri ieftine. Noi vom participa la ședințele Parlamentului, iar dumneaei să vină cu un candidat la premier”, a declarat Dodon.
Liderul PSRM susține că are trei scenarii. Maia Sandu numește un premier, care merge în Parlament, la fracțiune, socialiștii îl chestionează și poate îl votează, iar actuala președintă își asumă toată responsabilitatea.
„Sau se înaintează un candidat care nu va fi susținut și se merge la alegeri anticipate, dar acest lucru se va întâmpla cel devreme în iunie, sfârșit de mai. Sau Maia Sandu va încălca orice lege, Constituția, nu va înainta un candidat și va căuta, ca Mihai Ghimpu, ași din mânecă”, mai precizează fostul președinte.
Cabinetul de miniştri și-a încheiat activitatea, ca urmare a demisiei comunicate de prim-ministrul Ion Chicu, care a anunţat că va asigura interimatul doar până la 31 decembrie 2020. În aceeași zi, Maia Sandu a anunțat pe Facebook că Aureliu Ciocoi, actualul ministru de externe, va asigura interimatul funcției de premier.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: