19 / 01 / 2022


Dodon o atacă pe Sandu: Apucați-vă de lucru! Ba la Zelenski, ba la Iohannis, ba la Bruxelles mâncați scoici și midii ~ InfoPrut

Igor Dodon o critică pe Maia Sandu, noul președinte al Republicii Moldova, afirmând că s-a dus la Bruxelles ca „să…

De redactia , in Opinii , at 19/01/2021

Igor Dodon o critică pe Maia Sandu, noul președinte al Republicii Moldova, afirmând că s-a dus la Bruxelles ca „să mănânce scoici și midii”. De asemenea, liderul PSRM spune despre întrevederile cu președinții României și Ucrainei că nu fac parte din atribuțiile președintelui. 

„Ce face președintele țării? Se dă cu spatele la gardul care nu l-a scos de la Președinție? Apucați-vă de lucru. Oamenii v-au votat. Vă lăudați că aveți numărul record de voturi. Apucați-vă de lucru. Ce umblați cu fofârlica, ba la Zelenski, ba la Iohannis? Vă duceți și mâncați scoici și midii prin Bruxelles. Apucați-vă de lucru, oamenii așteaptă rezultate”, a spus Dodon în cadrul unei conferințe de presă, susținută în numele PSRM.

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, efectuează în zilele de 18–19 ianuarie 2021 o vizită oficială la Bruxelles.
În capitala Belgiei, Sandu a programat să se întâlnească cu Charles Michel, preşedintele Consiliului European, Ursula Von Der Leyen, preşedintele Comisiei Europene şi Josep Borell, Înaltul Reprezentat al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate.
Preşedintele Maia Sandu se va întâlni şi cu premierul belgian Alexander De Croo, cu Regele Phillippe al Belgiei şi cu David Maria Sassoli, preşedintele Parlamentului European.
Prima deplasare externă a Maiei Sandu de când este președinte a fost la Kiev.

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: