21 / 05 / 2022


Dodon își mobilizează electoratul din regiunea transnistreană | .News

Igor Dodon / sursa: Wikimedia Commons Angajații de la Președinția R. Moldova ar fi telefonat mai mulți oameni influenți din…

De redactia , in Actualitate , at 06/11/2020

Igor Dodon / sursa: Wikimedia Commons
Angajații de la Președinția R. Moldova ar fi telefonat mai mulți oameni influenți din regiunea transnistreană și i-ar fi invitat la o discuție ce ar avea drept scop aducerea alegătorilor din stânga Nistrului  la secțiile de votare pe 15 noiembrie, în turul II al alegerilor prezidențiale, potrivit infoprut.ro.
Declarații în acest sens au fost făcute de Oazu Nantoi, deputat în Parlamentul de la Chișinău
Sursa a reamintit că separatiștii de la Tiraspol au introdus 37 de posturi ilegale de la începutul pandemiei și astfel au închis populația ca într-o capcană. „Ei tot timpul strigă că Republica Moldova este un „stat străin”. Dar, iată că acum ceva s-a întâmplat… probabil cineva de la Kremlin a telefonat și administrația de la Tiraspol a decis că oamenii pot pleca în „statul vecin”, exact în ziua scrutinului, iar la întoarcere aceștia sunt obligați să prezinte buletinul de identitate a cetățeanului R. Moldova cu ștampila „votat”, în caz contrar nimeresc în carantină. O „generozitate” nemaivăzută ”, a menționat Oazu Nantoi la o emisiune de la Jurnal TV.
Parlamentarul a mai adăugat că în timpul alegerilor de pe 1 noiembrie s-a aflat pe podul de peste Nistru de la Rezina și „a contemplat” fluxul de mașini și microbuze care aduceau votanți din regiunea transnistreană. Astfel, sursa admite că o tentativă similară de fraudare a alegerilor ar putea avea loc și la scrutinul de pe 15 noiembrie.
„De la Președinție sunt telefonate persoane concrete din stânga Nistrului. N-am să dau numele, dar în caz de vreun dosar penal o să-l dau. Aceștia sunt rugați să viziteze Președinția pentru o discuție. Sunt oameni cu relații, care pot contra unei anumite sume de bani să aducă mai multă lume, cu o singură condiție, să fie votat Igor Dodon”,

 » Poți citi întreaga informație direct de la sursă…

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: